Виляреал се наложи с 4:2 над Хайдук (Сплит) в първа

...
Виляреал се наложи с 4:2 над Хайдук (Сплит) в първа
Коментари Харесай

Виляреал вкара 4 гола за половин час на Хайдук

Виляреал се наложи с 4:2 над Хайдук (Сплит) в първа среща от плейофите в Лигата на конференциите и е доста покрай груповата фаза на шампионата. Кристиан Димитров беше в групата на хърватите, само че не се появи в игра и още няма нито един мач през сезона. Неговите съотборници поведоха още във 2-ата минута, само че по-късно домакините се развихриха и вкараха 4 гола до почивката.

Попадението за Хайдук означи младокът Стипе Бюк след пас на Марко Ливая. След това обаче за гостите от Сплит стана доста мъчно. Виляреал стартира да основава една след друга голови обстановки и изравни в 14-ата минута посредством Хосе Луис Моралес. Любопитното е, че дуелът се игра на стадиона на Леванте - някогашният отбор на Моралес.

Само пет минути по-късно центриране от статично състояние докара до автогол на Ливая, който се опита да избие топката, само че вместо това я прати във вратата на Ловре Калинич. В 36-ата минута Хосе Луис Моралес направи резултата 3:1 след асистенция на неудържимия Чуквуезе, а в края на полувремето се разписа и Жерард Морено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР