Виляреал пропусна да запише победа в първия мач на Кике

...
Виляреал пропусна да запише победа в първия мач на Кике
Коментари Харесай

Кике Сетиен не успя да дебютира с победа начело на Виляреал

Виляреал пропусна да запише победа в първия мач на Кике Сетиен отпред на отбора, откакто направи 2:2 с Апоел (Беер Шева). Всъщност дуелът нямаше толкоз огромно значение за " жълтата подводница ", защото тимът бе сигурен победител в група " С " на Лигата на конференциите. С този резултат пък гостите резервираха късмет за продължат напред, защото сега изостават на две точки зад Лех (Познан). В последния кръг Апоел приема тима на Аустрия (Виена), който е на последно място в групата. Лех пък е хазаин на Виляреал. От изхода на тези две срещи зависи кой ще приключи на второ място.

Иначе Виляреал не игра неприятно и имаше преимущество през по-голямата част, само че пропусна възможностите си. Гостите поведоха 52 секунди след началото на втората част, когато Тонер Хемед осъществя дузпа, отсъдена за игра с ръка на Манди. Само десетина минути по-късно Самуел Чуквуезе изравни, а в 70-ата минута Арно Данжума донесе цялостен поврат на Виляреал. Домакините обаче не задържаха преднината си и позволиха равнене в 79-ата минута, когато прецизен бе Сагив Йехекзел.

В другия мач от групата Аустрия Виена завоюва едвам втората си точка след 1:1 с Лех Познан. Микаел Ишак даде задатък на гостите в 48-ата минута след добавка от близко. В 70-ата минута Джак Келеш изравни след неумел опит за изчистване на Ребочо, след който нападателят излезе самичък против вратаря на гостите и не сгреши.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР