Виляреал продължава да изпитва сериозни затруднения в шампионата на Примера

...
Виляреал продължава да изпитва сериозни затруднения в шампионата на Примера
Коментари Харесай

Виляреал изпусна Еспаньол след комфортен аванс, скандален автогол беляза мача

Виляреал продължава да изпитва съществени усложнения в шампионата на Примера дивисион, а след 22 кръга заплахата от изпадане е огромна.

" Жълтата подводница " изпусна сигурна победа над Еспаньол, откакто водеше до 75-ата минута с 2:0, само че в последна сметка позволи равнене 2:2.

Точката остави Виляреал на предпоследното 19-то място в шампионата, с 19 точки, на 4 от зоната на избавление, само че с мач повече от Леганес и Райо Валекано, които са с по 23 точки.

Домакините играха доста добре, сътвориха задоволително обстановки за гол, а малко преди края на полувремето Висенте Ибора вкара за 1:0 - резултат , при който пристигна почивката.

Втората част стартира с напън на жълтите, а след няколко пропуща се стигна до дузпа за домакините, с която Санти Касорла удвои преднината - 2:0!

Не се виждаше по какъв начин Еспаньол може да вкара гол, само че при осъществяване на фаул, Асенхо изпусна топката, която бе довкарана от... съотборника му Даниеле Бонера, който си вкара по безразсъден метод автогол в опит да почисти надалеч от вратата.

Минути по-късно Еспаньол стигна до паритет след фамозно осъществяване на Росалес, който с диагонален удар отвън наказателното поле с вътрешен фалц, прати топката в сглобката за крайния резултат 2:2!
 Снимка 404219
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР