Виляреал постигна втора поредна победа в Примера дивисион, след като

...
Виляреал постигна втора поредна победа в Примера дивисион, след като
Коментари Харесай

Виляреал съвсем занули Алавес

Виляреал реализира втора поредна победа в Примера дивисион, откакто се наложи с класическото 3:0 при гостуването на Алавес от четвъртия кръг на испанското състезание. По този метод баските не престават да нямат маркиран гол от началото на сезона и имат четири загуби.

Виляреал вкара гол в 7-та минута, който обаче не бе зачетен поради засада. Рукавина центрира в наказателното поле на Алавес, където Карлос Бака съумя да вкара, само че бе в състояние на засада.

Виляреал поведе в резултата в 33-та минута, когато Седрик Бакамбу направи добър пробив, след което стреля, топката рикошира в тялото на Алексис и влетя във вратата на Пачеко, който бе измамен от бранителя пред него.

Виляреал съумя да удвои своята преднина в 52-та минута, когато Кастийехо получи топката в наказателното поле на Алавес и стреля. Вратарят Пачеко съумя да избави, само че топката мина зад тила му и Карлос Бака не пропусна да вкара в опразнената врата.

Виляреал вкара трети гол в 62-та минута, когато Кастийехо пусна отличен извеждащ пас към Бакамбу, който изскочи зад защитата на Алавес и бе самичък против Пачеко, след което невъзмутимо вкара топката във вратата му.

Виляреал продължи да господства и в 69-та минута Кастийехо насочи доста рисков удар, само че топката се спря в гредата.

След този триумф Виляреал събра актив от 6 точки, до момента в който Алавес е финален с 0 и без нито един маркиран гол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР