Виляреал победи Барселона с 5:3 като гост в зрелищен мач

...
Виляреал победи Барселона с 5:3 като гост в зрелищен мач
Коментари Харесай

Виляреал победи Барселона в мач с осем гола

Виляреал победи Барселона с 5:3 като посетител в зрелищен мач от 22-ия кръг на испанската Ла Лига.

" Жълтата подводница " стигна до триумфа надълбоко в добавеното време на мача с два късни гола на Сьорлот и Моралес.

Поражението прекъсна серия от три следващи победи за Барселона и остави каталунците на трето място на 10 точки от огромния противник и водач в класирането Реал Мадрид.

Виляреал се върна на победния път и завоюва след поредност от три мача без победа, като остава 14-и с 23 точки.

Гостите поведоха на олимпийския стадион в Барселона с два гола на Жерард Морено и Илиан Акомаш, само че каталунците реализираха цялостен поврат с точни попадения на Илкай Гюндоган, Педри и автогол на Ерик Байи.

Виляреал изравни за 3:3 в 84-а минута с попадение на Гонсало Гедеш, негово първо с екипа на Виляреал, предава Българска телеграфна агенция. 

В последната минута реферът отсъди дузпа за Барселона за игра с ръка в  наказателното поле, само че след ревизиране на обстановката с ВАР, анулира решението си и реши, че няма съображение да уточни бялата точка.

Барселона продължи да натиска в търсене на надвит гол, само че не помни за играта в отбрана и при една контраофанзива норвежецът Александър Сьорлот навлезе в наказателното поле и прати топката в мрежата за 4:3 в интерес на Виляреал.

В последните секунди комична поредност от неточности в отбраната на Барса разреши на Хосе Луис Моралес да вкара пети гол за Виляреал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР