Виляреал и Манчестър Юнайтед са финалистите в Лига Европа през

...
Виляреал и Манчестър Юнайтед са финалистите в Лига Европа през
Коментари Харесай

"Виляреал" срещу "Манчестър Юнайтед" във финала на Лига Европа

" Виляреал " и " Манчестър Юнайтед " са финалистите в Лига Европа през този сезон! " Юнайтед " стигна до разногласието за трофея, макар че отстъпи с 2:3 като посетител на " Рома " в реванша сред двата отбора. " Червените дяволи " не престават напред с общ резултат 8:5, с помощта на успеха с 6:2 вкъщи в първата среща.

На " Стадио Олимпико " в Рим англичаните водеха на почивката след гол на Единсон Кавани в 39'. " Вълците " обаче стигнаха до поврат през втората част, сбъднат в рамките единствено на 3 минути сред 57' и 60', с попадения на Един Джеко и Браян Кристанте, преди Кавани да изравни в 68'.

" Рома " стигна до триумфа посредством влезлия като промяна дебютант Никола Залевски, при чийто удар от въздуха топката се отклони от Алекс Телес и влетя в мрежата зад Давид Де Хеа.

Снимка: Getty Images

В другия реванш " Виляреал " удържа нулево тъждество при визитата си на " Арсенал " и е край с общ резултат 2:1.

На " Емиратс Стейдиъм " " артилеристите " владееха самодейността, само че пропиляха положителни положения. При две от тях отборът на Микел Артета бе спрян от гредите след удари на капитана Пиер-Емерик Обамеянг.

Така " Арсенал " не съумя да оформи напълно британски край в Лига Европа, какъвто следва в Шампионската лига. За най-ценния футболен трофей на Стария континент ще спорят " Манчестър Сити " и " Челси ".

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР