Виляреал беше много близо до първа победа в Ла Лига

...
Виляреал беше много близо до първа победа в Ла Лига
Коментари Харесай

Комичен автогол и майсторски изстрел смразиха Виляреал

Виляреал беше доста покрай първа победа в Ла Лига от девет кръг насам, само че с лекост профука задатък от 2:0 при семейството си на различен закъсал отбор - Еспаньол. Двубоят от 22-ия кръг приключи 2:2, с което и двата тима не престават да се мъчат. Гостите от Барселона имат единствено 1 победа против цели 9 загуби в последните си 11 мача в шампионата и най-малко краткотрайно са на 13-о място - единствено на 2 точки от рисковата зона. Сред изпадащите пък продължава да е “жълтата подводница”.

Този следобяд Виляреал, отпред на който се завърна предходният треньор Хави Кайеха, се показа по-добре в дълъг стадий от срещата и дръпна с 2:0. В 37-ата минута Висенте Ибора осъществя първия си гол за клуба след прехвърлянето от Лестър, а в 65-ата отличният през днешния ден Санти Касорла беше прецизен от дузпа.

Тимът на Еспаньол изглеждаше жертван, само че всичко се промени след чудноват автогол в 75-ата минута. Нещастието да си го забие имаше италианският защитник на домакините Даниеле Бонера, който мъчно може да изясни за какво изигра обстановката по този метод.

Само шест минути по-късно пристигна осъществяването на деня. Тогава Роберто Росалес завъртя топката в горния десен ъгъл на вратата с параболичен шут с левачката - 2:2.

FINAL #VillarrealEspanyol 2-2

¡@Robertico_r rescata un punto para el @RCDEspanyol! pic.twitter.com/KwFIJ6D7zq
— LaLiga (@LaLiga) February 3, 2019
“Папагалчетата” даже можеха и да завоюват, защото в добавеното време имаха чиста опция. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 22 кръг, неделя 3 февруари  Виляреал 2:2краен резулат  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР