Villeroy & Boch успешно завърши процеса по придобиване на всички

...
Villeroy & Boch успешно завърши процеса по придобиване на всички
Коментари Харесай

Villeroy & Boch завърши придобиването на Ideal Standard и се нарежда сред най-големите производители на продукти за баня в Европа

Villeroy & Boch сполучливо приключи процеса по придобиване на всички компании на Ideal Standard Group. Ideal Standard ще бъде интегрирана като обособена част от групата на Villeroy & Boch Group, откакто бяха получени всички нужни утвърждения от антитръстовите институции.

Брюксел/Метлах, 29 февруари 2024 година С интеграцията Villeroy & Boch ще се подреди измежду най-големите производители на артикули за баня в Европа, с над 13000 чиновници, с световна индустриална и дистрибуторска мрежа. Ideal Standard добавя чудесно бизнес модела на Villeroy & Boch. Допълващите се мощни страни на двете компании на районно равнище, тактиките за продажби, продуктово и бранд портфолио ще покачат конкурентоспособността на Групата.

Съставът на Управителния съвет на Villeroy & Boch AG остава същия под управлението на Габи Шуп (Gabi Schupp), Главен изпълнителен шеф. Ян Петер Тевес ще продължи да управлява бизнеса на Ideal Standard и ще рапортува на Габи Шуп.

„ С придобиването на Ideal Standard ние систематично следваме нашия стратегически път на напредък, разширявайки главния си бизнес и засилвайки интернационалното си наличие. Ние твърдо имаме вяра, че бизнес културите на двете компании ще се съчетаят добре. В допълнение към нашите обичайни марки, ние споделяме общи полезности, в това число отдаденост към високото качество и обслужване, блян към идеален дизайн и нововъведения. Бихме желали да приветстваме с „ Добре пристигнали! “ нашите нови сътрудници и с неспокойствие чакаме дружно да изградим нашето взаимно бъдеще “, разяснява Габи Шуп, Главен изпълнителен шеф на Villeroy & Boch AG.

„ Придобиването на Ideal Standard е най-голямата договорка от подобен вид в историята на Villeroy & Boch. Интеграцията ще ни разреши да бъдем по-гъвкави в една непрекъснато предизвикателна пазарна среда, да работим в синергия и да поставим основите на предстоящ печеливш напредък “, добави Андреас Шмид, ръководител на Надзорния съвет на Villeroy & Boch AG.

„ Ние чакаме с неспокойствие да работим дружно като част от Villeroy & Boch Group. По-силното районно наличие, нашият единен опит в бизнеса с клиентите, плановият бизнес, както и нашият чудесно позициониран бизнес със смесители са единствено някои образци за големия капацитет, който ще разгърнем с нашите клиенти, нашите сътрудници и нашите чиновници “, сподели Ян Петер Тевес, Главен изпълнителен шеф на Ideal Standard International N.V.

Обединената компания ще резервира своите марки за в бъдеще. Ideal Standard ще бъде интегриран в организацията като обособен клон. Метлах ще остане централа на Villeroy & Boch Group, а Ideal Standard ще продължи да се ръководи от Брюксел.

За Villeroy & Boch

Villeroy & Boch е един от най-големите водещи международни марки за керамични артикули. Основана е през 1748 година Централата и се намира в Метлах, Германия. Компанията е фамилен бизнес – знак на нововъведения, традиция и жанр.

Villeroy & Boch е известна начин на живот марка, показана в 125 страни с артикули в категории Bathroom & Wellness и Dining & Lifestyle.

За Ideal Standard

Ideal Standard International е водещ производител на санитарна керамика и арматура в Европа, Близкия Изток и Северна Африка, предлагайки необятна гама от артикули за жилищния и публичния бранш в над 100 страни. Компанията създава артикули за всички продуктови категории на пазара на санитарна керамика и смесители. С многокатегорийните си решения Ideal Standard се нарежда като „ обслужване на едно гише “ за своите клиенти. Ideal Standard International предлага продуктите си под редица добре известни интернационалните и национални марки, като Ideal Standard, Porcher и Armitage Shanks.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР