Вилиана Петрова – вдовицата на убития контрабандист №1 Иван Тодоров

...
Вилиана Петрова – вдовицата на убития контрабандист №1 Иван Тодоров
Коментари Харесай

Вдовицата на Доктора се омъжи за трети път! Вилиана вдигна тайна сватба с италианец в Сардиния

Вилиана Петрова – вдовицата на убития контрабандист №1 Иван Тодоров – Доктора, е сключила скрито своя брак №3, научи HotArena.

Красивата бизнес дама, която върти с желязна ръка наследството на починалия ъндърграунд воин, се е омъжила това лято за италиански предприемач на скромна гала на остров Сардиния.

Избраникът на шармантната дама се споделя Паоло и е исполин в парфюмерийния бизнес. Вилиана и Иван Тодоров – Доктора се разведоха 4 години преди гибелта на боса, която го застигна с 15 патрона на 22 февруари 2006 година Разводът им бе единствено мним, за илюзия на данъчните и с цел да се снабди ортакът на Доктора – кипърецът Стивън Христодуло, с български паспорт. Именно това е вторият брачен партньор на Вилиана – двамата се женят про форма и по този начин престоят на Стивън в България е узаконен, писа „ Таблоид “.

През 2009-а Вилиана обаче роди наследник от чужденеца, само че две години по-късно връзката им приключи с бракоразвод. В момента младоженката Вилиана поделя времето си сред Италия и България, като на наша земя живее в Бояна, освен това в някогашната къща на Цола Драгойчева. Луксозният парцел бе бил платен година и половина преди Иван Тодоров да го застигнат патроните на наемния палач, неразкрит и до ден сегашен.

Почернената вдовица се шири и в елегантна къща в Лондон. Тя се намира в един от най-престижните квартали – „ Саут Кенсингтън ”, на която е ситуирано и българското посолство. Бизнес дамата има и куп парцели и в Италия. Когато е в Родината, елегантната дама се появява рядко на шумните всемирски празненства. Всеки път обаче прави положително усещане и е спрягана за една от най-изисканите наедно с Мая, брачната половинка на починалия Георги Илиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР