Вили Вуцов е един от най-интересните събеседници, правещ подробен анализ

...
Вили Вуцов е един от най-интересните събеседници, правещ подробен анализ
Коментари Харесай

Вили Вуцов пред ТОПСПОРТ - за националите, безхаберниците и грешките

Вили Вуцов е един от най-интересните събеседници, правещ обстоен разбор на проблемите в българския футбол. Специалистът от много време е без тим, само че това не му пречи да е извънредно осведомен с наболелите тематики в родния шампионат. Вили Вуцов даде в детайли изявление за ТОПСПОРТ което беше разграничено на две елементи. , ставаше дума за негова борба, за Левски, както и за проблемите в тима и ръководството. Във втората в този момент ще прочетете мнението му за националния тим и ръководството на БФС.

Да изместим малко диалогът ни от тематиката Левски, завърши изявата на националите в Турнира на нациите. Как оценявате представянето ни и какво липсва, с цел да се получават нещата?

- След всеки мач се питаме - за какво по този начин стана? Ми става, ние този мач го губим на доста по-високо равнище. Управлението на българския футбол от 10-15 години. Нищо вярно не се случва. Националният тим е огледало на всичко. Значи назначихме Хубчев, добре, само че какъв брой късмет му се даде? Построи състав, подреди ги доста добре. Не видя нищо хубаво обаче той. Изпуснахме брилянтен треньор в негово лице. Безхаберниците го атакуваха, само че нямаха право.

Смяна на Георги Дерменджиев би ли повлияла добре на тима?

- То в този момент на всички им е доста елементарно да кажат по този начин. Проблемът е доста по-мащабен и би трябвало да се работи.
 Вили Вуцов пред ТОПСПОРТ: Отвратен съм, само че мога доста да дам на Левски
Вили Вуцов пред ТОПСПОРТ: Отвратен съм, само че мога доста да дам на Левски

Треньорът е на мнение, че дерби с ЦСКА не би трябвало да има

Младежките национали обаче се показват добре...

- Тук имаме една доста огромна скоба. Това потомство го познавам доста добре, доста е надарено. Просто би трябвало да създадем по този начин, че да ги съхраним и развиваме. Да не ми се наскърбяват мъжките национални, но ги видяхме към този момент. Те 6-7 години са си едни и същи. Файда огромна няма. Дайте по-добре да им се дава късмет на дребните. Нямаме различен вид. По-добри от тях нямаме в този момент. Нека ги пускат тях, с двама-трима по-опитни и това е. Радваме се, че бием Гибралтар. За какво са ни такива мачове? Не им стигнал един човек и взимали водача на посолството. Срам, позор. По-добре да играем бели против червени в сравнение с да ги викаме такива страни.

Накрая да обобщим - в каква посока би трябвало да тръгнем, с цел да се получат нещата във футбола ни?

- Нека се замислят футболните ръководители. Да вървим в някаква по-положителна тенденция. Ето, имаме 6-7 положителни треньори, които са без работа. Седят и нямат работа, тъй като се дава път на чужденци. Ангел Червенков седи без работа в София. Един Едуард Ераносян, този човек стана първенец на България. Никой не се сети за него. Ясен Петров, Ивайло Петев, за Мъри Стоилов въобще да не приказваме. Да, поставям и себе си включително. Много пари са желали, ами взимайте някакви дето си продават лиценза за 2000 лева и са послушни. Някой ми викат, но ти тъй като доста приказваш, по тази причина си без работа. Няма да мълча, подобен съм си. Всеки се скатава и чака някой да го избави. Няма да стане. Нещата ще се оправят единствено с доста труд и работа!
 Левски разгласи резултатите от PCR тестванията, дербито с ЦСКА най-вероятно ще бъде отсрочено
Левски разгласи резултатите от PCR тестванията, дербито с ЦСКА най-вероятно ще бъде отсрочено

Общата численост на инфектираните играчи е единадесет
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР