Вили Пеева-Пападопулу- CEO на Медицински Център Афродита Време е да

...
Вили Пеева-Пападопулу- CEO на Медицински Център Афродита Време е да
Коментари Харесай

Кои са забележителните хора, предлагащи медицина от най-висок клас?

Вили Пеева-Пападопулу- CEO на Медицински Център Афродита


Време е да създадем развиването на водачеството в медицината по друг метод. Вили Пеева-Пападопулу – шеф на МЦ „ Афродита” и изпълнителен шеф на Future Health в България

След сполучливо насърчаване на съвсем 20-годишна кариера в областта на медицинския мениджмънт Вили Пеева-Пападопулу управлява най-големия център по репродуктивна медицина в България – МЦ „ Афродита “ https://afroditamc.com/, построен взаимно с нейния брачен партньор Продромос Пападопулос. Вили Пеева-Пападопулy не е серпантина да води политика на вложение в осъвременяването на центъра както софтуерно, по този начин и в професионалното развиване на медицинските звена и личния състав. Постоянното вложение дава своя максимален резултат през последните три години.

Време, в което компании и техните чиновници се сблъскват със международната COVID-19 пандемия, лидерската позиция на МЦ „ Афродита “ е подчертавана още веднъж и още веднъж с впечатляващи резултати.

Вили е един от главните фактори за налагането на МЦ „ Афродита “ като водач в регенеративната медицина в България. Последните години видяхме смайващи резултати от МЦ „ Афродита “, които са сравними единствено с най-хубавите клиники в международен мащаб. И по този начин страстта от триумфите на медицинския център на Вили и нейния екип незабавно е последвана от въпроси за това по какъв начин ще продължи да ръководи и да задържи равнището на работа. Какво ново биха могли да изградят в клиниката и по какъв начин ще не престават да печелят доверието на своите клиенти?

Вили Пеева-Пападопулу неведнъж е обявявала, че неин първи приоритет е справяне с демографската рецесия в България. Репродуктивната медицина ще има голяма роля, с цел да помогне на страната да смекчи следствията от обезлюдяване и ниска раждаемост.

Един от факторите за ниска раждаемост са изселване, обезлюдяване, пандемията, неналичието на сигурност за младите фамилии. Работещите и техните работни места са потърпевши най-вече от неналичието на икономическо облекчение. Двойките, искащи да основат семейство, отсрочват, а всяко отсрочване във времето се отразява на триумфа за сполучливо зачеване.

Затова госпожа Пападопулу и екипът на клиниката се ангажират с идея, която да подкрепи и предложи на искащите да основат семейство безвъзмездни съвещания в цялата страна. Екипът на МЦ „ Афродита “ https://afroditamc.com/ възнамерява да не стопират тази благородна самодейност даже след края на пандемията. И по този начин за доста дами диалозите с едни от най-хубавите експерти по репродуктивна медицина, работещи в МЦ „ Афродита “, е лъч на вяра за здравородено бебе.

Това е идея, към която МЦ „ Афродита “ се стреми и желае да наложи на национално ниво.

Така че, да, имаме една жена с фундаментална смяна в метода, по който вижда налагането на най-високите стандарти в регенеративната медицина. Това е един действителен, логичен разговор за смяна по време демографска рецесия.

„ Най-важните неща за напредването ми като шеф това са способността и смелостта да се поемат опасности, да чувам и да не дублирам неточности. Това не е характерност, която ми пристигна естествено, тъй че трябваше да се науча да се поверявам на себе си и просто да го направя. Важно е да разберете, че ще извършите доста неточности, когато стартирате бизнес, само че е значимо да бъдете решителни и да не се страхувате да ги извършите. Управлението на бизнес постоянно е две стъпки напред, една стъпка обратно – изключително първоначално. Аз имам и най-важния жокер, моя брачен партньор “, споделя тя.

Заедно с Вили Пеева-Пападопулу ще разкажем за нейното кариерно развиване, довело до равнище водач в регенеративната медицина и идеите, които са станали приоритет на целия екип.

Професионалното си развиване стартира през 2003 година, когато се дипломира като магистър по право и се насочва към здравния бранш. Съсредоточава се само върху кариера в здравното право, която развива и до през днешния ден. Затова е считана и за един от най-хубавите експерти в региона.

Първото самопризнание, което получава, е премия като административен шеф на МЦ „ Афродита “ за „ Компания на годината “ през 2012 година Докато публиката бурно приветства заслужения триумф, тя добави: „ Благодаря на страхотния екип и доверието, което ни гласоподаваха нашите клиенти. Показахме, че би трябвало да имаш идея и религия, с цел да успееш. “

Природната харизма на Вили є придава тип на това, което бихте нарекли резултат на водача. Това е жена, която знае какво прави. „ Не може да се пробвате да угодите на всички или да докажете на избрани хора, че сте задоволително добър за работата. И нямаше да стигна до такава степен, където съм през днешния ден, в случай че позволявах на сходни неща да ме доближат “, споделя Вили.

Тя вижда себе си като административен шеф, който „ постоянно ще приказвам истината, постоянно ще давам мнение и ще чувам препоръките на своя брачен партньор, сътрудници, които ще се основават на обстоятелства, познания, и ще го върша по метод, който ще ми разрешава да вземам решения, които да продължат възхода на Медицински център „ Афродита “. https://afroditamc.com/

Kато съосновател и административен шеф на Медицински център „ Афродита “ Вили е притежател на голям брой награди в България и в чужбина. Другите є достижения включват въодушевяващ оратор и презентатор, образец за подражателство на своите сътрудници.

Нещата, с които не прави компромис? „ Езикът, методът на изложение, външният тип са неща от изключителна значимост както в България, по този начин и в интернационалния бизнес, мога да кажа, че това са водещите фактори, когато имаме работа директно с клиенти. Всъщност 72% от клиентите споделят, че е по-вероятно да се доверят още при първата среща, а 56% споделят, че първото усещане от извършения диалог е по-важно от цената. Компаниите, които имат езикова тактика на предложение, намират доста по-голям триумф, а ние работим в доста характерна сфера с доста специфични клиенти.

„ Друго доста значимо нещо за мен като шеф е да имам вяра на хората към мен. “ Да делегирате права на сътрудниците и да вярвате, че нещата ще се свършат – това е тласък за сътрудниците. Може би не всеки път ще бъде по моите лични стандарти, само че напредъкът ще се реализира доста по-бързо. Доверието в личния състав му дава опция, разрешава му в действителност да мисли и да се оправя с проблемите. Мотото ми е „ Стремете се към напредък, а не към съвършенство “.

Жените и мъжете имат изцяло разнообразни процеси на взимане на решения, по тази причина работата с най-близкия ми човек в същата сфера е неповторимо предимство. Жените постоянно имат доста по-съвместен метод спрямо мъжете, само че мъжете могат решително да вземат решения и да се придържат към тях. Важно е да имате верния баланс в заседателната зала; да видиш нещата от разнообразни гледни точки. Това е незаменимо.

Освен професионалните достижения като потвърден експерт по СОП за медицински стандарти основна роля и задача, която тя и нейният брачен партньор са си сложили – да отгледат двамата си синове „ по същия метод, със същите полезности, в които сме възпитани ние “, което слага на първа линия грижата за фамилията и упоритата работа.

Всяка свободна минута прекарва в компания на своя брачен партньор Продромос и децата.

От самото начало на основаването на „ Афродита “ Вили и нейният брачен партньор Продромос Пападопулос постоянно са дружно и неразделни и като семейство – Вили споделя, че дължи цялото си развиване и кариера на него.

Основното є предизвикателство е да резервира фамилията си крепко и в сигурност, твърди тя. Това е религия, която управлява Вили и Продромос. Двамата имат вяра, че екипът, професионализмът и непрекъснатото развиване са факторите, които развиват един бизнес сполучливо. Вили има дарба да оставя враждебността или рецензиите да я подминат – тя постоянно е радостна, с разбираща усмивка.

Родителите на Вили са високо образовани хора, които постоянно са държали на образованието и езиците.

Вили има две деца, в очакване е на трето. Като дребна, а и до през днешния ден, едно от обичаните є занимания остават книгите и сноубордът.

Израснала съм в София във времена на доста промени, само че не познавах медицинските среди. Моят брачен партньор беше моето ентусиазъм, той управляваше голям бизнес, ориентиран в частните медицински центрове, още веднъж той ме насочи към здравното право. Правото беше моята фантазия и специализирането в тази област се трансформира в моя живот, споделя тя.

Научете повече за нашия медицински център на уеб страницата ни. Програмата безвъзмездни съвещания за дами с репродуктивни проблеми е идеята ни и силата на XXI век и е ориентирана към основаване на здрави фамилии и битка с демографската рецесия.

Източник: Forbes Bulgaria

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР