Виктория все още е в университетска болница, днес се очаква

...
Виктория все още е в университетска болница, днес се очаква
Коментари Харесай

Вкараха в лудница пловдивчанина, клал девойка от Варна във влака!

 Виктория към момента е в университетска болница, през днешния ден се чака да й се създадат още интервенции. Това съобщи в ефира на Нова телевизия доктор Георги Арабаджиев по отношение на намушканото 21-годишно момиче.

" Момичето имаше и сериозна психическа контузия. Тази заран е добре, в устойчиво положение, усеща се доста по-комфортно от през вчерашния ден ", съобщи той. " Има 4 пострадвания - едното е на главата, само че не прониква до мозъка, другото е в гръдния панер - острието е проникнало сред ребрата, има пострадвания на дясно бедро и порезна рана на дланта и повредени сухожилия. Всички удари са нанесени с изострен предмет ", сподели още лекар Арабаджиев. 

Случаят разяснява и старши комисар Стоян Стоянов - шеф на полицията в Стара Загора: " Задържали сме причинителя. Гражданин, който е бил в същия вагон, е видял какво се случва, намесил се е и е задържал виновника ", сподели той. 

" В купето са били единствено причинителят и пострадалата. Тепърва се правят дейности за следствие на всички условия за случая ", съобщи още Стоянов. 

Окръжният прокурор Дичо Атанасов пък съобщи, че виновникът е освидетелстван и настанен в психиатрично заведение: " С оглед на неговото моментно психологично положение е освидетелстван и настанен в психиатрично заведение. Той към този миг не е притеглен към наказателна отговорност ", съобщи той.   

" По случая е формирано досъдебно произвеждане. Ако лицето се окаже вменяемо, ще бъде привлечено към наказателна отговорност. Към момента е формирано досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране против незнаен причинител ", приключи Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР