Виктория Волей (Пловдив) загуби от лидера във Висшата лига Дунав

...
Виктория Волей (Пловдив) загуби от лидера във Висшата лига Дунав
Коментари Харесай

Виктория Волей загуби пред пълна зала от лидера Дунав

Виктория Волей (Пловдив) загуби от водача във Висшата лига Дунав (Русе) с 0:3 (16:25, 12:25, 18:25) в мач от 11-ия кръг на Група В.

Двубоят се игра в препълнената зала на СУ „ Цар Симеон Велики “ в Пловдив. От мач на мач публиката на „ викторианците “ става от ден на ден, защото доста деца от клубната академията и техните родители участват на формалните срещи.


В дербито против русенци капитанът на Виктория Волей Иван Стоичков игра на поста либеро, защото към момента не е изцяло възобновен от травма. В групата за мача пък попадна 15-годишният Владимир Гърков.

В разширения състав на пловдивчани бе и Дамян Огнянов, който стана следващият играч на Виктория Волей, който получи повиквателна за националния тим до 18 години. В понеделник той се причислява към следващия мини лагер на държавния отбор в София.


В залата бе и президентът на Дунав Стефан Дюлае. Френският предприемач похвали след края на дуела домакините от Виктория Волей за това, че работят съвършено с подрастващите и са построили прекомерно млад и в това време доста перспективен тим.

Срещу Дунав отборът на Виктория Волей игра в състав:

Димитър Узунов, Тодор Димитров, Любослав Телкийски, Алберт Албаадж, Петър Шойков и Стоян Димитров, Иван Стоичков – либеро (Петко Иванов, Асен Дапев, Мирослав Димитров).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР