Виктория Василева от Има такъв народ официално вече не е

...
Виктория Василева от Има такъв народ официално вече не е
Коментари Харесай

Последните думи на Виктория Василева в парламента разплакаха Тошко Йорданов

Виктория Василева от " ИТН " публично към този момент не е народен представител.

Народните представители гласоподаваха нейната оставка, откакто тя пожела да напусне Народното събрание.

" ЗА " гласоподаваха 162-ма депутати, " ПРОТИВ " - 5, а 12 - " ВЪЗДЪРЖАЛ съдебна експертиза ". Залата изпрати Виктория Василева с овации.

" Винаги съм се управлявала, че политика се прави с разум и сърце. Ако първото може да се компенсира, то второто – в никакъв случай. Благодаря на всички, които се отнасяха към мен с почитание и колегиалност ", сподели Василева.

След думите й на трибуната пожела да застане зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия - Кристиян Вигенин.

" Благодаря на Василева за взаимната ни работа – освен в този, само че и в предходните парламенти. Думата й не ставаше на две, работата с нея беше добра и оперативна. Тя е от хората, които имаха и сърце и разсъдък и се надявам, че този неин акт е една къса отмора и скоро ще я забележим в първите редици. Политиката има потребност от хора, като нея ", съобщи той.

Според Тошко Йорданов Василева е постъпила мъжки и почтено с решението си. От трибуната той й благодари за взаимната работа.

След него пред народните представители излезе и Десислава Атанасова, народен представител и водач на ПГ ГЕРБ.

" От нашата парламентарна група ще чуете положителни думи. Имаме мотив да си спомняме за предишни парламенти, в които тонът бе остър сред партиите ни. Надявам се, че поуките, които всеки взема по пътя си, са дълготрайни. Вие сте оценили хората по персоналните им качества. Личните ви причини няма да разисквам, само че желая да ви поздравя за това, че напускайки парламентарна група, напускате и Народното събрание, тъй като не желаете да злоупотребявате с доверието на своите гласоподаватели ", сподели Атанасова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР