Виктория Томова започна с победа участието си на WTA 250

...
Виктория Томова започна с победа участието си на WTA 250
Коментари Харесай

Томова стартира с двусетова победа в Прага


Виктория Томова стартира с победа присъединяване си на WTA 250 шампионата в Прага, който се играе на хард. В мач от първия кръг на шампионата ракета №1 на България се оправи с лекост със съпротивата на украинката Дария Снигур.

Световната №128 не съумя да се опълчи на продължаващата отличния си сезон Томова. Българката реализира триумфа за по-малко от час и половина на корт №2. В този интервал тя осъществя 6 от 10-те си опция като на собствен ред позволи три пъти да загуби подаването си.

Двубоят стартира с четири следващи гейма за Томова, която позволи лек спад по-късно и загуби последните си три сервис гейма в сета. Това обаче не бе съдбовно, тъй като в това време тя реализира още два брейка в подаването на украинката.

Във втория сет и двете стабилизираха играта си на сервис като Томова печелеше по-убедително подаванията си. Постоянството на българката пречупи съпротивата на съперничката ѝ, която не взе нито гейм повече след 2-2.

Успехът е и поредна крачка за Томова към дебют в топ 100. Във втори кръг нейна съперничка ще бъде Магда Линет, сътворила изненада след 6-3, 2-6, 6-2 над поставената под №3 Елизе Мертенс.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР