Виктория Томова започна по разочароващ начин новата година, допускайки поражение

...
Виктория Томова започна по разочароващ начин новата година, допускайки поражение
Коментари Харесай

Разочароващо начало на 2024-та: Квалификантка победи Томова в първият и мач за годината

Виктория Томова стартира по разочароващ метод новата година, допускайки проваляне от квалификантката Хулия Риера на шампионата от категорията WTA-500 в Бризбейн. Мачът продължи час и 18 минути - 6:2 6:4. Двубоят трябваше да се изиграе през вчерашния ден, само че заради неприятните метерологични условия в Бризбейн, бе анулиран за през днешния ден.

Началото на мача стартира по разочароващ метод за първата ни ракета, като тя инкасира пробив още в първия гейм на мача и изостана в резултата. В последвалите мигове, двете тенисистки печелеха подаванията си, като даже при 3:2, Вики имаше късмет за рибрейк, само че не се възползва от него и не понижи изоставането си. Сякаш разочарована от обстоятелството, че не върна пробива, българката позволи нов спад и към този момент изоставаше с 5:2 и сервиз на Риера. Квалификантката нямаше проблеми да затвори сета и го направи след 37 минути игра - 6:2.

Вторият сет продължи да се развива разочароващо за всички нас, като Томова позволи да бъде пробита първоначално му, при 1:1. Впоследствие, квалификантката от Аржентина не срещна компликации при затвърждаването на брейка и поведе с 3:1 гейма. Все отново, Вики стабилизира подаването си и печелеше геймовете си до края на сета, само че не намираше отговор в сервиз геймовете на Риера, която закономерно се поздрави с успеха, елиминирайки най-хубавата българска тенисистка за наше страдание.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР