Виктория Томова записа първа победа през сезон 2023. В мач

...
Виктория Томова записа първа победа през сезон 2023. В мач
Коментари Харесай

Първа победа през 2023 за Вики Томова


Виктория Томова записа първа победа през сезон 2023. В мач от първия кръг на квалификациите на WTA 250 шампионата в Линц ракета №1 на България не срещна усложнения против представителката на домакините Барбара Хаас (№472) – 6-2, 6-1 за по-малко от час на хард корта в зала.

Томова осъществя 5 от 7-те си благоприятни условия за пробив в хода на дуела. Тя позволи да загуби подаването си на старта на мача, само че до края даде единствено още два гейма на съперничката си. Серия от четири следващи гейма в първия и от пет във втория сет доведоха до лесния триумф за международната №99.

За нея сезонът стартира със загуба от Мария Сакари на United Cup и от Белинда Бенчич на Australian Open, а през предходната седмица позволи проваляне от Ерика Андреева в квалификациите в Лион.

Успехът в този момент я приближава на един мач от главната скица на шампионата. Задачата обаче няма да е лесна. Съперничка във втория кръг на квалификациите ще бъде рускинята Анастасия Павлюченкова, победила Виктория Кузмова в два сета.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР