Виктория Томова вече имаше своето победоносно начало на кампанията си

...
Виктория Томова вече имаше своето победоносно начало на кампанията си
Коментари Харесай

След успеха в квалификациите в Рим: Жребият изправи Томова срещу 2-кратна WTA шампионка

Виктория Томова към този момент имаше своето победоносно начало на акцията си на мощната WTA 1000 конкуренция в Рим, откакто преодоля квалификациите в надпреварата от позицията на топ сложена в тях, с цел да откри място в главната скица. През вчерашния ден пък Вики научи името на първата си съперничката в същинската фаза на шампионата във Вечния град, откакто жребият ѝ отреди да се изправи против международната номер 51 Юлия Путинцева, която е носителка на две WTA трофеи и е някогашна представителка на топ 30.

Сблъсъкът сред първата ни ракета при дамите и казахстанката ще се организира още през днешния ден, като мачът посред им е плануван като втори в програмата на Court 1 и двете тенисистки се чака да излязат на корта не преди 13:30 часа българско време. Томова до момента няма предходни надпревари с въпросната си съперничка, която реализира една победа на конкуренцията от същия сан в Мадрид по-миналата седмица, само че все пак мъчно можем да определим някоя от двете за любимец в идния дуел.

Поглед напред във времето в схемата на шампионата в италианската столица пък ни демонстрира, че при положение на победа през днешния ден за международната номер 76 над Путинцева, то тя още във втория кръг ще би трябвало да премери сили с представителката на топ 10 и сегашна вицешампионка от Ролан Гарос - Кори Гоф, която е измежду изявените тенисистки в Тура на червени кортове и заема статута на шеста сложена в Рим.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР