Виктория Томова срещу Белинда Бенчич ще бъде очакваният с най-голям

...
Виктория Томова срещу Белинда Бенчич ще бъде очакваният с най-голям
Коментари Харесай

Вторник: Томова – Бенчич в Доха. Димитров, Циципас, Медведев и Зверев в Ротердам


Виктория Томова против Белинда Бенчич ще бъде предстоящият с максимален интерес мач във вторник. Ракета №1 на България преодоля квалификациите на шампионата от категория WTA 500 с три победи над по-високоранкирани съпернички. Жребият за първи кръг обаче не бе изключително благоразположен, тъй като я среща с шампионката от Абу Даби Белинда Бенчич, от която загуби на Australian Open.

Двубоят им е трети в програмата на централния корт, където в 13 часа Петра Квитова се изправя против Шуай Джан. След това е срещата Медисън Кийс – Йелена Остапенко. Мария Сакри и Дария Касаткина са другите сложени, които ще играят в по-късните часове.

Много забавни мачове ще има и на Грандстенд: Елизе Мертенс – Даниел Колинс, София Кенин – Людмила Самсонова, Паула Бадоса – Беатрис Хадад Мая и Екатерина Александрова – Каролина Плишкова.

Програмата в Доха вижте ТУК.

Страхотни дуели ни чакат и в Ротердам, където Григор Димитров още веднъж ще е на корта, само че за мач на двойки в тандем с Никола Маю.

На сингъл своите първи мачове в шампионата ще изиграят някои от топ поставените като Стефанос Циципас, Феликс Оже-Алиасим, Даниил Медведев, Хуберт Хуркач и Александър Зверев.

Програмата в Ротердам вижте ТУК.

В по-късните часове в Буенос Айрес можем да гледаме първенеца от Кордоба Себастиан Баес, както и срещата сред №7 в схемата Алекс Молчан и Доминик Тийм.

В Делрей Бийч внимание заслужава най-много американският конфликт сред Бен Шелтън и Маркос Гирон.

На Чалънджъра в Ченай (Индия) Димитър Кузманов ще има за противник представителя на домакините Рамкумар Раманатан. Двубоят им е трети на централния корт, където мачовете стартират в 6:30 часа българско време.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР