Виктория Томова попадна директно в основната схема на тазгодишното Открито

...
Виктория Томова попадна директно в основната схема на тазгодишното Открито
Коментари Харесай

Програма: Томова открива българското участие в основната схема на РГ в понеделник

Виктория Томова попадна непосредствено в главната скица на тазгодишното Открито състезание на Франция и е единствената наша представителка, която ще вземе присъединяване в същинската част на конкуренцията. Жребият обаче не бе изключително благоразположен към нашата сънародничка, защото я опълчи на поставената под номер 23 в схемата Екатерина Александрова.

Резултатите на съветската представителка през сегашния клей сезон са много неуверени, защото тя записа 4 победи и също толкоз загуби, само че в същото време доближи до четвъртфиналите на шампионатите в Чарлстън и Мадрид. Тя също по този начин може да се похвали с 3 трофеи на равнище WTA, две от които бяха завоювани през предходната година - в Хертогенбош на трева и Сеул на твърди кортове. 

До този миг Томова и Александрова имат две изиграни срещи - през 2016-а на US Open и през 2018-а на шампионата на алено в Будапеща, като българката надвива в Ню Йорк, само че след това някогашната №16 взима реванш на клея в Унгария. Предстоящият конфликт посред им е финален в програмата на корт №12 и се чака да започва не преди 18:00 часа българско време.

Корт №12 (начало 12:00 часа):

1. Анет Контавейт - Бернарда Пера

2. Роберто Баутиста Агут - Ибинг Ву

3. Борна Чорич - Федерико Кория

4. Виктория Томова - Екатерина Александрова

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР