Виктория Томова отпадна във втория кръг на турнира от ITF

...
Виктория Томова отпадна във втория кръг на турнира от ITF
Коментари Харесай

Вики Томова загуби от словачка в Дубай

Виктория Томова отпадна във втория кръг на шампионата от ITF в Дубай с награден фонд от 100 хиляди $. Поставената под №6 българка отстъпи с 2-6, 6-4, 5-7 от Виктория Кузмова от Словакия, която е № 174 в света. Срещата продължи 2 часа и 19 минути.

Томова позволи два пробива в първия сет и го загуби с 2-6. Във втората част Вики изостана с 0-2, само че съумя да изравни за 2-2. Българката направи съдбоносен пробив при 5-4 и изравни сетовете. Томова стигна първа до пробив в решителната трета част за 3-1. Словачката незабавно отговори с рибрейк, а по-късно проби още един път за 5-4. Вики не се съобщи и върна пробива за 5-5. За страдание българката позволи нов брейк в идващия гейм и то от 40-15. На личен сервис Кузмова затвори мача в своя изгода с гейм на 15.

В първия си мач в Дубай българката отстрани с 6-4, 4-6, 6-1 Лесли Керкхове (Нидерландия), която е номер 148 в международната класация.

По-рано през днешния ден Изабелла Шиникова се класира за четвъртфиналите в Дубай. Българката победи с 6-4, 6-3 №208 света Майо Хиби от Япония. Това е четвърта поредна победа за Шиникова на шампионата, а за място на полуфиналите тя ще играе против №138 в международната класация Александра Крунич от Сърбия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР