Виктория Томова не се беше изявявала в турнири през последния

...
Виктория Томова не се беше изявявала в турнири през последния
Коментари Харесай

Програмата в Чикаго: Томова излиза в опит да завоюва най-голямата титла в кариерата си!

Виктория Томова не се беше изявявала в шампионати през последния месец, само че наподобява паузата се е отразила извънредно удобно на първата ни ракета, която се класира за финала на WTA 125 шампионата в Чикаго и то с победи над цели три състезателки от международния топ 100 - Ализе Корне, Камила Рахимова и Лучия Бронзети.

Така българката ще има опция за пръв път в своята кариера да се поздрави със спечелването на толкоз огромен трофей, само че това няма да се случи по никакъв начин елементарно, тъй като на финала я чака конфликт с локалната фаворитка Клеър Лу (световната номер 81), която към този момент има купа от сходен сан, а също така е постигала победа в главната скица на всяка една конкуренция от Шлема.

Единствената против сред Томова и Лу се е провела още веднъж на твърди кортове в Съединени американски щати, като някогашната номер 52 се постанова на пре предходната година на старта в Индиън Уелс с крайното 7:6(2) 6:4. Финалът на надпреварата в Чикаго е плануван за през днешния ден от 20:00 часа българско време, а вие още веднъж ще може да го наблюдавате посредством линковете в нашия уебсайт.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР