Виктория Терзийска винаги е била лигла и отдалеч си личи,

...
Виктория Терзийска винаги е била лигла и отдалеч си личи,
Коментари Харесай

Нулева майка! Виктория Терзийска за нищо не става пред децата си, певицата е напълно сломена

Виктория Терзийска постоянно е била лигла и отдалеко си проличава, че не е добре възпитана, само че неприятното е, че това го е предала на децата си. Поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото, в тази ситуация важи с цялостна мощ.

Дъщерите на певицата са на 7 и 3 година Маргарита и София са разлигавени до небесата, а майка им не прави нищо, с цел да ги възпита. Откровено може да се каже, че ги е изтървала.

Двете момиченца се държели непочтено на всички места, където ходели. Излагали родителите си по всевъзможен метод. Говорели мръсни думи, крещели и какво ли още не пред непознати хора.

Истината е, че на Вики й било доста тежко да възпитава децата сама, тъй като мъжът й е много по-възрастен от нея и се измъквал с оправданието, че към този момент е остарял за такива неща.

Затова певицата прекарвала сама с децата доста време, само че очевидно на нищо не ги е научила. Марго и Софи възмущавали освен непознатите хора, само че и всички останали. В учебно заведение и в детската градина учителките се видели в знамение с тях. Много пъти говорили с Вики по въпроса, само че тя се правела на ударена и отказвала да одобри какъв брой невъзпитани и разлигавени са децата й.

Припомняме, че преди няколко месеца огромната дъщеря Маргарита сподели в ефира на БТВ, че у дома ядат л@йна, а също така в лицето на водещата Петя Дикова сподели, че ненавижда Би Ти Ви, тъй като е най-тъпата телевизия.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Виктория Терзийска Вики от Мастило
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР