Виктория сподели първата от общо пет песни, които ще бъдат

...
Виктория сподели първата от общо пет песни, които ще бъдат
Коментари Харесай

Виктория представи един от претендентите за песен на България на Евровизия 2021

Виктория показа първата от общо пет песни, които ще бъдат включени в албума ѝ “a little dramatic”. Това е “Imaginary Friend” - една от шестте евентуалните композиции, които имат шанса да показват България на Евровизия 2021.

“Imaginary Friend” е основана по време на музикална сесия в България. Авторският екип включва Виктория и шведските композитори и музикални продуценти Корнелия Виболс, Ирма Вадштрьом и Оливър Бьорквал. Песента споделя история за мощните усеща на несподелена обич, с които всеки се среща най-малко веднъж в живота си.
 Виктория показа един от кандидатите за ария на България на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

 Виктория показа един от кандидатите за ария на България на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

Виктория споделя повече за “Imaginary Friend”: “Всеки от нас се е сблъсквал с нещо сходно в живота си – несподелена обич. Най-важното е да се събереш и да продължиш напред. Всеки заслужава да бъде благополучен и обичан. Вярвам, че любовта от хората към нас ни дава една спомагателна мощ, която може да ни разреши да реализираме всичко, за което мечтаем. Затова взех решение и това да бъде първата ария в албума ми. Смятам, че “Imaginary Friend” е съвършеното начало и встъпление в света на “a little dramatic”.”
 Виктория показа един от кандидатите за ария на България на Евровизия 2021 (ВИДЕО)

На 15-и февруари в 20:00 часа ще бъде показана идната ария от албума на Виктория. “Dive Into Unknown” ще бъде оповестена в YouTube канала на певицата, както и на формалния информативен портал за българското присъединяване www.eurovision.icard.com.

Веднага след последната премиера от албума на Виктория “a little dramatic” ще започва и особено основана платформа. Там музикалните почитатели от целия свят ще получат опция да споделят мнението си за всяка една от песните, които могат да показват България на Евровизия 2021. Това са “Imaginary Friend”, “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song”, “Growing Up Is Getting Old” и “Ugly Cry”, която беше оповестена през месец ноември 2020 година. Всяко изпратено мнение ще доближи непосредствено до Виктория и ще помогне на нея и екипа ѝ да изберат най-хубавата ария, която да показа България на Евровизия 2021.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа. Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. Генерален спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е финтех компанията iCard.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР