Виктория с трета поредна премиера в рамките на три дни.

...
Виктория с трета поредна премиера в рамките на три дни.
Коментари Харесай

“Phantom Pain” на Виктория е четвъртото предложение в българската селекция за Евровизия 2021

Виктория с трета поредна премиера в границите на три дни. Българската вяра за Евровизия 2021 разгласява " Phantom Pain " - една от евентуалните песни, с които може да показа България на състезанието.

Лирк видеото на " Phantom Pain ":



В идващите два дни на и в ще бъдат споделени и последните две композиции, които ще се борят за победа в българската селекция за Евровизия 2021. Днес от 20:00 часа българско време ще бъде премиерата на „ The Funeral Song ", а в четвъртък - на „ Growing Up is Getting Old ".

" Phantom Pain " е написана от Виктория и шведските композитори и продуценти Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. Българският представител на Евровизия 2021 споделя, че огромна част от песента е основана и приключена виртуално поради наложените пътни рестрикции в международен мащаб. В основаването на песента присъединяване взема и Софийската филхармония, която слага финалните музикални линии на песента.

Виктория споделя за " Phantom Pain ": " Всяка една от песните в " a little dramatic " има своя история, която добавя останалите части в албума. Получи се един забавен мини роман, който успяхме да предадем в 5 песни. " Phantom Pain " е много ексцентрична и за доста хора може да се стори последна, само че е съвършеното допълнение към утрешната премиера на " The Funeral Song ". "

В последните два дни българската сензация от Евровизия 2020 показа две от евентуалните си песни за състезанието през 2021 година. Това са и, които часове след премиерата бяха отразени в едни от най-престижните интернационалните медии. Композициите от " a little dramatic " реализираха същински възторг измежду интернационалните почитатели, които споделят, че с неспокойствие чакат и последните две песни от албума.

След последната премиера от албума на Виктория " a little dramatic " ще започва и особено основана платформа. Там музикалните почитатели от целия свят ще получат опция да споделят мнението си за всяка една от песните, които могат да показват България на Евровизия 2021. Това са " Imaginary Friend ", " Dive Into Unknown ", " Phantom Pain ", " The Funeral Song ", " Growing Up Is Getting Old " и " Ugly Cry ", която беше оповестена през месец ноември 2020 година. Всяко изпратено мнение ще доближи непосредствено до Виктория и ще помогне на нея и екипа ѝ да изберат най-хубавата ария, която да показа България на Евровизия 2021.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. Генерален спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е финтех компанията

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР