Виктория Радева сподели, че спечеленият златен медал от европейското отборно

...
Виктория Радева сподели, че спечеленият златен медал от европейското отборно
Коментари Харесай

Виктория Радева: Антоанета е нашата опора, всички сме мечтали да играем рамо до рамо с нея

Виктория Радева показа, че извоюваният златен орден от европейското отборно състезание в Будва задължава българските шахматистки да работят още по-усърдно в гонене и на по-големи триумфи.

В понеделник страната ни ликува с европейската купа за пръв път в своята история, а 22-годишната Радева оценки и ролята на Антоанета Стефанова като водач на отбора.

" За мен е една изключителна наслада и чест, че съм част от този тим. Всяка една от нас е извънредно надарена. Вече бе упоменато, че за нас е чест да бъдем водени от Антоанета. Всяка от нас е израснала с фантазията един ден да играе един до друг с нея. Този орден ни дава мотивация да продължаваме да упражняваме и да се развиваме, с цел да осъществяваме този капацитет и гений, с който разполагаме. И това и ще създадем. Предстои ни олимпийска година и ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да бъдем още веднъж на топ равнище ", сподели Радева.
 Антоанета Стефанова: Дадохме всичко от себе си, постигнахме всичко без държавно финансиране
Антоанета Стефанова: Дадохме всичко от себе си, постигнахме всичко без държавно финансиране

" Успехът е доста сладостен "

" Антоанета за нас постоянно е била опора. В някои обстановки напрежението надвива или не се чувстваш толкоз убеден в себе си. Но преди последния кръг тя ни сподели да бъдем спокойни и каквото и да създадем, тя ще бъде горда от нас. Всички ще се гордеят с нас, тъй като ние постигнахме един неповторим триумф. Тя ни успокои, че каквото и да стане, хората отново ще ни обичат и ще ни се радват и, популярност богу, върнахме се със златото, което е още по-добре ", добави още държавната шампионка на България в класическия шахмат.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР