Виктория продължава да атакува Александра и след края на „Ергенът“! Победителката

...
Виктория продължава да атакува Александра и след края на „Ергенът“!
Победителката
Коментари Харесай

Виктория няма спирачки и след „Ергенът“: Алекс е тр@вестит!

Виктория продължава да нападна Александра и след края на „Ергенът“!
Победителката в „Ергенът“ очевидно не се усеща като победителка, тъй като продължава да сее ненавист към Александра Гърдева. Виктория Капитонова не стопира да наскърбява психоложката, макар че на процедура завоюва формата.

Последният коментар, който Вики направи за Алекс в обществените мрежи, е абсурден. Тя оприличи 34-годишната хипнотерапевтка на мъж, който се прави на жена.

„Лично мнение, малко ми наподобява на травестит“, написа рускинята под фотография на Алекс.

Очевидно Капитонова още не може да превъзмогне свадите, които имаше с Гърдева в Турция. Причината продължава да бъде все една и съща – Виктор.



Веднага след предаването Ергенът я захвърлил като прочетен вестник и повече нито й се обадил, нито я видял. За сметка на това с Алекс е доста непосредствен и даже сега към този момент са в любовни връзки.

Снимките, които излязоха нескрито, както и отговорите, които Алекс и Виктор дават за тях, демонстрират ясно, че двамата са почнали връзка между тях и всичко е от напълно скоро.

Преди минути Александра в ефира на БТВ отхвърли да разяснява какво се случва сред нея и Виктор, тъй като още било прекомерно рано. Това ясно подсказва, че са дружно, което бе изказано и от водещата Диана Любенова.

Виждайки всичко това, явно Виктория се усеща много зле, тъй като тя се оказа мним победител. Нито получи пръстена, който той избра, нито получи някакво отношение от него.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР