Виктория от италианската рок банда Måneskin ще има диджей сет

...
Виктория от италианската рок банда Måneskin ще има диджей сет
Коментари Харесай

Виктория де Анджелис от Måneskin идва в София

Виктория от италианската рок тайфа Måneskin ще има диджей сет в София на 30 март, оповестяват уредниците от Fest Team. 

„ Кралицата на баса, стилната икона и момичето на момента, секссимволът с пулсиращата сила, идва у нас за рисков персонален опит – Виктория де Анджелис е подготвена да примами всички да се причислят към нейния нагъл, съвременен техно фетиш. София посреща най-вълнуващата басистка в света, само че зад диджейския пулт, в City Stage “, разясняват от Fest Team. 

Виктория е единствената дама в Måneskin.

Тя не стопира да търси чувството за независимост и динамичност в живота и на други поприща. Това ѝ предпочитание се появява още в ранна възраст, когато Виктория се пързаля с кънки, играе футбол, свири на бас китара и се отдава пълноценно на всяко празненство прекарване. В началото музиката ѝ служи като опрощение за пропускане на учебно заведение и за неспокойния темперамент. Но безконечното ѝ бунтарството, естествено, се трансформира в нейна специалност и житейски път като музикант на цялостен работен ден, показва рецензията. 

Виктория с лекост минава от сферата на рок музиката онлайн към техно сцените на Милано и Берлин и открива неразривна връзка сред ритъма на бас китарата и нискочестотния и бездънен тон на бас линията в клубовете. Основните ѝ въздействия са от началото на 90-те години, а диджей сетовете ѝ са на вълните на енергичното техно и baile фънка.  
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР