Виктория от България ще пее под номер 13 във втория

...
Виктория от България ще пее под номер 13 във втория
Коментари Харесай

България излиза под номер 13 във втория полуфинал на Евровизия на 20 май

Виктория от България ще пее под номер 13 във втория полуфинал на Евровизия 2021, който ще се организира на 20 май. Това оповестиха уредниците на музикалната конкуренция от Европейския съюз за радио и телевизия. Българската представителка получи една от най-хубавите стартови позиции в шоуто и ще има опция да извърши песента си " Growing Up is Getting Old " пред близо 200 милиона фенове от целия свят, написа dir.bg.

Зрителите в България няма да могат да поддържат българската ария на 20-и май, само че всички българи, които живеят в Испания, Франция, Обединено Кралство, Гърция, Швейцария, Дания, Сърбия, Финландия, Австрия, Португалия, Чехия, Полша, Албания, Естония, Грузия, Исландия, Латвия и Молдова ще могат да гласоподават за Виктория.



Във втория полуфинал на Евровизия 2021 ще вземат присъединяване общо 17 песни, като 10 от тях ще се класират за огромния край на 22 май. Продуцентският избор на стартовите позиции в шоуто цели да има оптимално стилово многообразие, а значима роля за реда на осъществяване играе и театралното показване.



Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard - общоприет спонсор на Евровизия България и с поддръжката на Министерство на туризма на Република България.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР