Виктория, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще

...
Виктория, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще
Коментари Харесай

След фурор в Мадрид и Лондон: Виктория ще пее за феновете на Евровизия в София на Sofia Eurovision Party 2022

Виктория, която показа България на Евровизия 2020 и 2021, ще вземе присъединяване в интернационалния концерт Sofia Eurovision Party 2022. Събитието ще се организира от 10-и до 14-и май в “The Steps” в София и ще събере на едно място актьори и почитатели на Евровизия от България и цяла Европа. Те ще проследят онлайн двата полуфинала и огромния край на състезанието Евровизия 2022, а в деня на финала от 20 часа ще се организира и концерта на Виктория и български и интернационалните звезди от състезанието. Билети за събитието могат да бъдат закупени на

Виктория беше един от тримата актьори от миналогодишното издание на Евровизия, които получиха покана да пеят на промо концертите в Мадрид и Лондон. След сполучливо показване на празненствата от календара на Евровизия във Англия и Испания, Виктория се завръща в България, където ще открие първото сходно събитие в страната ни –.

“Радвам се, че българските актьори и всички музикални почитатели в България ще имат опция да се насладят на сходно събитие. Партитата във Англия и Испания бяха невероятни - събраха се хиляди хора, които просто желаеха да се насладят на хубавата музика и да се забавляват. Пееха в един глас с мен моите песни и това ме направи доста щастлива. Срещата с почитателите на Евровизия е постоянно доста зареждаща. Сигурна съм, че в София ще бъде също толкоз вълнуващо!”, показа певицата.

Виктория на Евровизия 2021 в Ротердам:

Sofia Eurovision Party 2022 ще се организира от 10-и до 14-и май, а в неговата стратегия са включени специфичен концерт със звезди от Евровизия, тематични музикални вечери с хитови песни от състезанието, клубни празненства и караоке, което ще даде опция на всеки да се допре до магията на Евровизия.

Повече информация за Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита и в профилите в обществените мрежи на събитието - &.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР