Виктория, която от известно време се намира на остров Пукет,

...
Виктория, която от известно време се намира на остров Пукет,
Коментари Харесай

България й стана тясна: Виктория Капитонова се изнася

Виктория, която от известно време се намира на остров Пукет, показа, че се е влюбила в това прелестно място

Участничката от звездния тим в миналогодишния риалити формат Hell`s Kitchen по NOVA Виктория Капитонова разгласи, че желае да си купи къща в Тайланд, където ще живее през зимата. „ Искам и в Дубай, само че там е по-скъпо “, заяви инфлуенсърката.

Виктория, която от известно време се намира на остров Пукет, показа, че се е влюбила в това прелестно място. Именно това се трансформира в мотив да обмисли съществено да си купи парцел там. „ Първоначално желаех повече в Дубай, само че там парцелите и методът на живот е доста по-скъп.

За сметка на това тук е доста по-евтино и имам доста по-голяма финансова независимост “, споделя хубавицата. „ Дубай ме притегля малко повече откъм това, че имам по-голямо развиване. Там непрекъснато провеждат съветски инфлуенсърски събития и ми се желае да участвам на всички “, добавя Вики.

Но, въпреки това, Капитонова изяснява в детайли разликите в цените в Тайланд и емирствата. „ Пред най-скъпия хотел в Дубай цената на входа за плажа е към 400 лева, а тук има по-евтини плажове, даже и по 5 лева с включен шезлонг, има и скъпи, несъмнено “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР