Виктория Кенеди пристигна днес в Австрия в качеството си на

...
Виктория Кенеди пристигна днес в Австрия в качеството си на
Коментари Харесай

Представителка на клана Кенеди е новият посланик на САЩ в Австрия

Виктория Кенеди дойде през днешния ден в Австрия в качеството си на нов дипломат на Съединени американски щати в страната, представяна неведнъж като мост сред Изтока и Запада, syob]awa BTA.

При слизането си от самолета, пред публицисти 67-годишната вдовица на американския сенатор Тед Кенеди, който беше брат на Джон Кенеди, съобщи: " Австрия е едно доста особено място ".

Виктория Кенеди бе номинирана за дипломат предишното лято. Тогава тя напомни, че във Виена преди 60 години се е състояла историческата среща сред Джон Кенеди и руския началник Никита Хрушчов.

" Важно е да признаем способността на Австрия да сближава позициите на другите страни ", добави през днешния ден тя.

Виктория Кенеди е дилетант в дипломацията. Тя бе одобрена за посланическия пост през октомври от Сената на американския Конгрес.
свързани новини3080на 16.12.2021
Госпожа Кенеди ще показа във вторник акредитивните си писма на австрийския президент Александър ван дер Белен.

Виктория Кенеди е известна адвокатка. Тя беше политически консултант на брачна половинка си. Двамата подписаха брак през 1992 година, който продължи до 2009 година Тя е подкрепяла и предизборната акция на Барак Обама. От първи брак Виктория Кенеди има две деца. В средата на декември Байдън номинира различен член на клана Кенеди на дипломатически пост. Става дума за Керълайн Кенеди, щерка на Джон Кенеди, която ще стане дипломат на Съединени американски щати в Австралия. Тя към момента не е изслушана от Сената. В интервала 2013 година -2017 година тя беше дипломат на Съединени американски щати в Япония.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР