Виктория Кенеди пристигна днес в Австрия в качеството си на

...
Виктория Кенеди пристигна днес в Австрия в качеството си на
Коментари Харесай

Представителка на клана Кенеди е новият посланик на САЩ в Австрия

Виктория Кенеди дойде през днешния ден в Австрия в качеството си на нов дипломат на Съединени американски щати в страната, представяна неведнъж като мост сред Изтока и Запада, syob]awa BTA.

При слизането си от самолета, пред публицисти 67-годишната вдовица на американския сенатор Тед Кенеди, който беше брат на Джон Кенеди, съобщи: "Австрия е едно доста особено място ".

Виктория Кенеди бе номинирана за дипломат предишното лято. Тогава тя напомни, че във Виена преди 60 години се е състояла историческата среща сред Джон Кенеди и руския началник Никита Хрушчов.

"Важно е да признаем способността на Австрия да сближава позициите на другите страни ", добави през днешния ден тя.

Виктория Кенеди е дилетант в дипломацията. Тя бе одобрена за посланическия пост през октомври от Сената на американския Конгрес.

Госпожа Кенеди ще показа във вторник акредитивните си писма на австрийския президент Александър ван дер Белен.

Виктория Кенеди е известна адвокатка. Тя беше политически консултант на брачна половинка си. Двамата подписаха брак през 1992 година, който продължи до 2009 година Тя е подкрепяла и предизборната акция на Барак Обама. От първи брак Виктория Кенеди има две деца. В средата на декември Байдън номинира различен член на клана Кенеди на дипломатически пост. Става дума за Керълайн Кенеди, щерка на Джон Кенеди, която ще стане дипломат на Съединени американски щати в Австралия. Тя към момента не е изслушана от Сената. В интервала 2013 година -2017 година тя беше дипломат на Съединени американски щати в Япония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР