Виктория Капитонова с право се нарича полезен блогър. В предпоследното

...
Виктория Капитонова с право се нарича полезен блогър. В предпоследното
Коментари Харесай

Рускиня в България: Виктория има 86 хил. в Instagram, но все още търси принца на бял кон

Виктория Капитонова с право се назовава " потребен блогър ". В предпоследното ѝ видео да вземем за пример с акуратност можете да разберете какъв брой ѝ е излязла екскурзията до Милано да вземем за пример.

Освен това Виктория продава календари за парични ритуали, което не знаем какво тъкмо е, само че може би това изяснява за какво постоянно към 15-о число ни свършват парите. 

Виж още: Шок и смут: 5 случая, в които родните плеймейтки взеха решение, че могат да пеят

Рускинята има над 85 хиляди почитатели в Instagram, които впечатлява с безкрайни крайници, секси форми и усмивка. Е, очевидно е подготвена да се раздели с немалка част от мъжката си публика, защото тя е следващото познато лице, което ще се бори за Ергенът.

Дали точно тя ще завоюва сърцето на търсещия любовта мъж, следва да разберем, само че нашите прогнози за по-скоро песимистични, защото и в Милано беше с другарка, и от уютните заведения за хранене, от които се тагва, все е в дамска компания.

Виж още: УАУ! Вижте още по-разхубавената щерка на Бони, нови фотоси шашнаха почитателите ѝ 

Иначе за Виктория се знае, че е бивше гадже на предприемач от Благоевград. Завършила е Американския университет там, а сега е фрийлансър. За нея " Ергенът " не е първо риалити, защото преди време реши да опитва готварските си умения пред камера, въпреки че опитът приключи много неубедително.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР