Виктория Капитонова откровено казва, че не би работила нормална работа

...
Виктория Капитонова откровено казва, че не би работила нормална работа
Коментари Харесай

Нови парични схеми: Виктория Капитонова се прави на моден гуру

Виктория Капитонова искрено споделя, че не би работила естествена работа на смени или от 9 до 18 ч. Нормално рускинята да мисли по този метод, когато изкарва толкоз пари като инфлуенсър или от продажбата на календар за парични ритуали, с които мами хората. Срещу 30 лева можеш да получиш 4 ритуала за пари и вълшебен да се превърнеш в паралия – само че по-скоро е евентуално тя да се трансформира от многото наивници. 

Виж още: Какво се случва сред Бонбонова и Алекс? Благовеста с коментар за свадите

Девойката, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов в риалити предаването „ Ергенът “, към този момент има и ново амплоа като фешън гуру, който предлага хрумвания за аутфити в затворена телеграм група още веднъж против сумата от 30 лева. 

Там Капитонова във файл е събрала разнообразни облекла и аксесоари от сякаш бюджетни магазини от новите сбирки, които идват с фешън препоръки особено от Викито. 

Виж още: Елвира показа книгата пред девойките от " Ергенът ", само че ето кой отсъства от събитието

Толкова е мултифункционална, че към този момент от какво ли не се пробва да изкара някой лев – неприятното е, че има много хора, които в действителност се връзват на тези лъжливи схеми. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР