Виктория Капитонова от Ергенът не крие, че е меркантилна, обича

...
Виктория Капитонова от Ергенът не крие, че е меркантилна, обича
Коментари Харесай

Лъсна sugar daddy-то на Виктория Капитонова от Ергенът

Виктория Капитонова от " Ергенът " не крие, че е меркантилна, обича скъпите дарове и за нея те са доста значими, което въобще не е изненада. Полезната блогърка, както сама се е посочила, учи почитателите си по какъв начин да притеглят парите. Явно с някакви женски номера, тъй като тя ги притегля по този начин, считат някои консуматори в нета.

Мацката обаче качи почтен влог в Youtube, в който демонстрира не изключително забавни неща. Във въпросното видео Виктория демонстрира и пътешествието си до Будапеща, където не е била сама. Рускинята не веднъж е казвала, че няма да разкрие в никакъв случай елементи от персоналния си живот.

Инфлуенсърката не е пропуснала да отиде в New York Coffee в Будапеща, където е похапнала вкусни изкушения. Именно в този момент наблюдателни потребителки ни сигнализираха, че в отражението на стъклената масичка има нещо подозрително. Вижда се ясно мъжки контур, който е наподобява е на сериозна възраст.

" Той е sugar daddy-то на рускинята Капитонова ", твърди източник, поискал анонимност. Ние обаче няма по какъв начин да потвърдим достоверността на това изказване, застрахова се vbox7.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР