Виктория Капитонова определено знае как се печелят пари. Рускинята стартира

...
Виктория Капитонова определено знае как се печелят пари. Рускинята стартира
Коментари Харесай

Руска печатница за пари: Виктория Капитонова печели хиляди, ето тайната ѝ

Виктория Капитонова несъмнено знае по какъв начин се печелят пари. Рускинята започва нов курс, отдаден на това по какъв начин да развиете профилите си в Instagram. Желаещите не са по никакъв начин малко, а свободните места са съвсем на изчерпване. 

Инфлуенсърката организира и други онлайн курсове, от които също печели много положителни пари. Рекламните постове пък да още един спомагателен приход, от който Капитонова не се лишава.

Виж още: Бременна ли е Джулиана Гани? Истината пристигна от първо лице и този път в действителност

В страницата ѝ има много спонсорирани изявления за облекла и козметика. Е, факт е, че от време на време тези реклами са вид бартер. Полезната блогърка популяризира, а компаниите ѝ подаряват продуктите си. По сходен метод Дениз Хайрула също си изкарва парите, както показа самата тя пред камерата на Vbox7.

Виж още: Тита, това ти ли си? Певицата тотално не наподобява на себе си, отпразнува гръмък рожден ден

В момента Капитонова е още веднъж участник в онлайн риалити премеждие, в което е заедон с други инфлуенсъри. Повече от несъмнено е, че този път рускинята си е уредила хонорар. Припомняме, че много от девойките от " Ергенът " отхвърлиха изцяло клюките да галактическите възнаграждения, които били получили.

Виктория съумява да спести много пари, тъй като и не живее чартърен в София, а има лично жилище. Рускинята е споделяла, че тайната е простичка - не отказваш работа, гониш си задачите и се стремиш да бъдеш настоящ с новостите. Това те прави конкурентен и постоянно си съответен. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР