Виктория Капитонова може и да се смята за полезен инфлуенсър,

...
Виктория Капитонова може и да се смята за полезен инфлуенсър,
Коментари Харесай

7 факта, които Виктория Капитонова се опита да скрие от нас

Виктория Капитонова може и да се счита за потребен инфлуенсър, споделяйки всичко в обществените мрежи, само че за някои значими неща е много потайна.

Крие, че се е разделила с приятеля си

Рускинята може в никакъв случай да не е показвала приятеля си публично в лице, само че въпреки всичко от време на време го е споменавала в някои от сторитата и влоговете си от разнообразни събития и пътувания. Напоследък тя просто избягваше да показа с кого е и по тази причина почитателите ѝ незабавно я нападнаха с въпроси дали релаксира сама.

Скри, че взе участие в " Ергенът "

За почивката си в Доминикана тя показа, че е с другари, което незабавно разкри тайната, че към този момент няма сътрудник до себе си. Официално тя разгласи това тази вест, когато показа, че ще взе участие в новото риалити „ Ергенът “, с цел да изясни въпреки всичко на аудиторията си, че няма причина да не взе участие.

Виж още: Защо Виктория Капитонова не желае естествена работа и какъв е съветският ѝ стандарт за съвършен мъж

За присъединяване ѝ в новия риалити формат разбрахме от самата нея малко преди да стартира да се излъчва по малкия екран. Много от почитателите ѝ бяха заподозрели, че има нещо, което крие, защото в продължение на няколко месеца интензивността ѝ от сторита много беше намаляла.

Виктория има персонална асистентка, която въпреки всичко е поддържала дребна интензивност с подготвени фотоси в обществената мрежа, само че това сигурно не е особено за нея, защото по принцип тя споделя всичко от деня си.

Кой заплаща за скъпите почивки?

Капитонова пътува постоянно, в което, несъмнено, няма нищо неприятно. Но надали инфлуенсърските доходи покриват всичките ѝ капризи, които не са по никакъв начин малко, а пътуванията до екзотични страни по никакъв начин евтини. Със сигурност до нея постоянно има човек, който я съфинансира.

Крие, че има нов човек до себе си

Преди броени дни инфлуенсърката се върна от Йордания, само че още веднъж не показа с кого е там. В момента по нейни думи няма гадже, само че въпреки всичко реши да си спести информацията с кого е там. Убедени сме, че не е била сама, а вие?

Крие лукса, в който е потънала

Рускинята е огромна щастливка – въпреки всичко получи страховит апартамент за подарък от родителите си на страхотна локация в София. Толкова сме слушали за този апартамент, само че по този начин и към момента не сме получили apartment tour в канала ѝ след ремонта. Не знаем какво толкоз крие, само че се надяваме скоро да забележим какво е сътворила.

Не желае да работи " естествена работа "

Всички знаем, че Вики обича да си поспива повече. Явно с инфлуенсърската специалност има тази опция, тъй като с естествена работа, каквато тя напълно искрено споделя, че не желае да работи, няма да има тази опция.

Няма доста близки другари

Надяваме се в „ Ергенът “ да е намерила нови приятелки, тъй като допреди да влезе вътре в кръга ѝ с близки имаше 1-2 девойки. Или не позволява доста хора до себе си, или не умее да се сприятелява, или просто има черти в характера, които не се нравят на доста хора. Вие какво мислите, че е?

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР