Виктория Капитонова може да е победителката в Ергенът, но Алекс

...
Виктория Капитонова може да е победителката в Ергенът, но Алекс
Коментари Харесай

Като черен лебед: Алекс Гърдева засенчи всички на партито за финала на "Ергенът"

Виктория Капитонова може да е победителката в " Ергенът ", само че Алекс Гърдева съумя да завоюва сърцата на хората. Изглежда обаче, че е спечелила и сърцето на Виктор Стоянов, с който демонстрират непосредственост отвън шоуто.

Наскоро двамата бяха хванати от папараци в столично кафене и някои допуснаха, че са гаджета. Други пък бяха на мнение, че по-скоро Виктор е желал да се извини на Алекс за случката с Капитонова, тъй като едвам в този момент видял грозната сцена, в която подпийналата рускиня заля от гняв роклята на психоложката. 

Виж още: Гръм парадайса: Тихомир се оплака - възползват се от него в любовта! 

Е, истината си я знаят единствено те и околните им (за момента), само че в този момент се появи нова фотография, която качи самата Алекс. Фотото е от празненството за финала на " Ергенът ", а Гърдева наподобява на грациозен черен лебед. Признаваме си, че двамата са цялостен #couplegoals и супер доста си отиват. 

Виж още: 20 година по-млада и червива от пари! Коя е новата на Благой Георгиев 

На купона са участвали съвсем всички мацки от " Ергенът ", само че нямаше по какъв начин да не направи усещане неналичието на Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. Последната сега няма Instagram профил, като най-вероятно сама си го е спряла, тъй като е залята от хейт мнения и известия. 

Финалният епизод обаче беше много отегчителен, пишат консуматори в обществените мрежи. На нас също ни беше прекомерно нагласен, сигурен и ненужно блудкав, само че пък Милото описа пред Vbox7 много по-интересни неща, които може да чуете във видеото горе.

Иначе празненството е минало супер горещо, а участвали настояват, че химията сред Алекс и Виктор не е спряла, а даже се е задълбочила. Виктория пък си има sugar daddy, за който ви разказахме неотдавна. Двамата бяха в чужбина преди време, само че рускинята крие самоличността на гаджето си. Знае се единствено, че е по-възрастен мъж и сигурно има много финансови благоприятни условия.

Виж още: Край на инфлуенсърството: Никол Бутева желае да става учителка 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР