Виктория Капитонова, която спечели Ергенът, но не и сърцето на

...
Виктория Капитонова, която спечели Ергенът, но не и сърцето на
Коментари Харесай

Как си купих апартамент 100 квадрата без кредит, Виктория Капитонова си каза откъде са парите

Виктория Капитонова, която завоюва „ Ергенът ”, само че не и сърцето на Виктор Стоянов, още веднъж разбуни духовете „ Ние, инфлуенсърите, получаваме много за нещата, които вършим ", разгласи тя. След края на шоуто рускинята сполучливо се развива като инфлуенсър и даже твърди, че е съумяла сама да си закупи апартамент – 100 кв.м, без да тегли заем, а единствено „ с доста труд и старания ”, съобщи Флагман.

Виктория твърди още, че като инфлуенсър се изкарват положителни пари, с които можеш да водиш първокласен метод на живот.

„ Ние, инфлуенсърите, получаваме много за нещата, които вършим. Получавам високи възнаграждения за реклама, за видеа, за образованията, които върша. Аз не върша нищо, с цел да спестявам, просто изкарвам доста повече, в сравнение с разходвам ”, разкрива Капитонова за своите финанси. „ Реално, ти продаваш твоята експертност ”, философства Виктория, а ние се чудим тя в какво тъкмо е „ специалист ” и какво „ продава ”.

Капитонова открехна завесата и към персоналния си живот. Тя разкри, че има мъж до себе си от 2017- та година и двамата са се разделяли единствено един път и това е интервалът, в който Виктория е взела участие в „ Ергенът ”.

Капитонова признава, че виновността за раздялата с приятеля й била нейна, а това, което тогава я е тормозило е, че таман си била продала  колата и нямало с какво да се придвижва, тъй като към този момент нямала и мъж с кола.

„ Без мъж, без кола, какво ще върша ”, вайкала се рускинята тогава.

След края на „ Ергенът ” Капитонова осъзнала, че доста обича някогашния си и се върнала при него, а той й купил кола.

След слуховете, че Виктория се „ продава ” на мъжете, тя посочи, че „ не се продава на часове ” и „ не се продава на никой, с изключение на на дами ” и всичко, което е написала в обществените мрежи, и направила, е било единствено за реклама. Виктория твърди още, че един инфлуенсър може да забогатее единствено за 6-7 дни, и даже към този момент има клиенти, които са изкарали много пари като инфлуенсъри единствено за 6 дни, написа " Флагман "
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР