Виктория Капитонова е имала дебел нос като камба и назолабиална

...
Виктория Капитонова е имала дебел нос като камба и назолабиална
Коментари Харесай

Естествено изваяна ли: Вижте Виктория Капитонова преди години с нос като камба!

Виктория Капитонова е имала пълен нос като камба и назолабиална гънка!
Виктория Капитонова се трансформира с лекост в най-мразения човек в страната. За няма и два месеца рускинята съумя да настрои всички срещу себе си – нищо, че смяташе, че е тартора в имението на „Ергенът“. Освен с нарцисизма и голямото си его без покритие, Виктория не спираше да демонстрира и искания за естествена хубост.
 Виктория Капитонова
Виктория Капитонова лъже, че няма корекции

Рускинята постоянно е твърдяла, че няма корекции по себе си и е натурална красавица, напряко да й завиди човек. Да, Капитонова несъмнено е симпатично момиче, само че фотоси от предишното й ясно потвърждават, че намеси във визията й има, въпреки и да са леки, както и направени съвсем съвършено.

Сами виждате фотографията, на която тя е с две свои приятелки. Бегъл взор към носа на Виктория демонстрира, че той е радикално друг от сегашния й обонятелен орган. Натуралната Вики е била с много пълен и по-дълъг нос, която блестящо изпъква на физиономията й.

Рускинята преди няколко години

Забележете, че въпреки и много по-малка от в този момент, Капитонова има и изразена назолабиална гънка – нещо, което към днешна дата не съществува, а лицето й е супер безпрепятствено. И това в случай че не е пипнато точно от някой експерт в региона, здраве!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР