Виктория Капитонова е едно от многото момичета, които ще се

...
Виктория Капитонова е едно от многото момичета, които ще се
Коментари Харесай

Защо Виктория Капитонова не иска нормална работа и какъв е руският ѝ стандарт за перфектен мъж

Виктория Капитонова е едно от многото девойки, които ще се борят за сърцето на Виктор Стоянов, само че сме уверени - напълно скоро ще изпъкне пред останалите. Инфлуенсърката има близо 90 хиляди почитатели в обществените мрежи и доста съответни условия за живота си, без да се тормози да ги декларира. 

Виж още: Лидия се закани: Има ли взаимни отстъпки, не е обич! 

Виктория в действителност е влогър и нееднократно е говорила за това какъв би трябвало да бъде идеалният мъж. В Q&A видео със своята най-хубава другарка тя споделя, че за нея е значимо мъжът да е сензитивно по-голям от нея. Но дано бъдем и по-конкретни - той би трябвало да е най-малко 7 години по-голям от нея. 

Във въпросното видео, снимано преди година, Виктория признава, че въздействие за мъжете има от " съветската школа ", а съгласно нея съвършеният мъж е този, който се грижи за жена си и ѝ дава всичко, от което има потребност. Там тя декларира, че разноските по жилището, автомобила, горивото, както и някои нейни разкрасителни процедури, са напълно грижа на колегата ѝ.

Виж още: Какво се случва?! Новият на Джулката ѝ подари бебешки дрешки за ЧРД 

Виктор не е със 7 година по-голям от Виктория, само че във въпросното видео инфлуенсърката е обвързана и може би е била прекомерно влюбена. Днес признава, че се е записала за кастинг за риалитито, тъй като обича провокациите и да излиза от зоната си на комфорт. 

Самата Виктория е инфлуенсър. Във видео признава, че печели над 4 хиляди лева на месец и че в никакъв случай не би работила " естествена работа ". Това осъзнала по време на бригада в Съединени американски щати, където единствено за седмица печелила по 1000 $.

Виж още: Обича чашката и търси паралия: Дупничанка ще мине през всяка за сърцето на Виктор Стоянов

Ако желаете да нахейтите Виктория, по-добре го направете под този текст. Инфлуенсърката постоянно припомня, че трие злобни мнения и известия от злобари. Явно ги получава в огромни количества.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР