Виктория Капитонова беше известна с това, че е полезен блогър“,

...
Виктория Капитонова беше известна с това, че е полезен блогър“,
Коментари Харесай

"Виктор ѝ каза че е кучк*, но в тази професия ще е топ": Потребители избухнаха срещу Капитонова

Виктория Капитонова беше известна с това, че е „ потребен блогър “, само че сама разруши този имидж. Меркантилната риалити звезда, както я разказват в нета, даде поръчка, че желае да мине през всички благоприятни условия да резервира славата, която има сега.

След " MasterChef " и " Ергенът " сега рускинята е в друго интернет предаване, за което към момента не е споделяла доста информация. Със сигурност е ясно, че ще може да си употребява телефона едвам по 2 часа дневно, а за нея като инфлуенсър това е доста малко време. Е, нека не е в абстиненция, че няма да може да контактува с някоя sugar daddy, само че не това е значимото.

Виж още: Лукс, загар и приятна компания: Александра Богданска смени Турция с Гърция  

Виктория е споделяла няколко пъти, че върви на уроци по пеене. В Instagram тя показа, че сега приготвя ария с една от участничките, с която е сега в шоуто. Става въпрос за Ева Георгиева, с която очевидно са се сближили.

Ева неотдавна направи общо парче с Гери Стаменова, която е певица и преди шоуто. Докато това парче е добре признато, бъдещото на рускинята... към този момент не се харесва, а още не е реалност.

Виж още: Криза! Джорджано дебютира в OnlyFans, за " наслаждение и още нещо " желае по 10 $ на месец 

" Може да се опитва и в духовата музика, но евентуално и за там няма да се класира! ", " С този темперамент и нрав няма да успее да стане ", " Не съумя, да стане готвачка…! Не стана и с " Ергенът " ….! Толкова ще бъде и певица…! ", " Виктор ѝ сподели че е кучка, само че в тази специалност ще е топ ", " Отврати цяла България, в този момент ще ни впечатлява! Да, но не! Никой ни я харесва и даже я ненавиждат! ", пишат гневни консуматори.

Капитонова обаче не се занимава с хора, които не я харесват. Наскоро рускинята се издаде, че си има възрастно гадже, с което върви по първокласни почивки. Сигурно е, че е от него получава скъпи дарове.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР