Виктория и Явор преминаха през редица изпитания в Един за

...
Виктория и Явор преминаха през редица изпитания в Един за
Коментари Харесай

Победителите в Един за друг Виктория и Явор: Част от наградата ще вложим в сватбата ни

Виктория и Явор минаха през редица тествания в " Един за различен ", които ги накараха да се преоткрият като двойка и да заздравят връзката си.  Последното и най-важно предизвикателство от грандиозната крайна борба, „ Четирите сезона “, ги трансформира в големите спечелили в четвъртия сезон на най-романтичното шоу в телевизионния ефир.

Вики и Явор бяха на посетители в студиото на „ Събуди се " дружно с дребната им щерка Карина, където споделиха, че посвещават успеха си на детето им. Малката Кари признава, че ѝ е било мъчително без родителите ѝ. 

Благодарение на напъните и издръжливостта си двойката успя да завоюва сумата от 74 348 лева.  „ Със сигурност с част от премията ще си помогнем за сватбата, само че не сме мислили в какво да вложим парите от премията. “ – споделиха те. 

В едно от най-екстремните тествания в " Един за друг', малко преди финала на предаването, Явор направи значимата стъпка да предложи брак на Вики. Това се случи на височина от над 50 метра, на висяща над вода платформа, което направи предложението още по-запомнящо се. 

„ За мен беше ненадейно сигурно. В този миг бях изцяло съсредоточена в играта. Имаме към този момент дата на сватбата и тя ще е на 12 август. Ще бъде в зала с дребни балеринки и ще поканим двойки от предаването. Има такива, които са ни доста близки и са неизменима част от живота ни “, споделя Виктория.

 р NOVA

Явор признава, че останалите мъже във " Вилата на любовта " са го въодушевили и стимулирали да предложи брак на обичаната си - дълго отлагана стъпка, която даже в един миг е основала напрежение във връзката им.

Тя дълго време ме чакаше. Аз бях решил да направя предлагането преди да вземем присъединяване в предаването. Бях купил пръстена, само че той остана вкъщи. По време на предаването имахме разнообразни диалози с момчетата на такива тематики и те ми подхвърляха за какво не направя предложение в Един за различен “. Чудех се дали е редно и уместно. Как ще реагират хората, а също така не знаех по какъв начин Вики ще реагира. Не желаех да я тормозя по някакъв метод. Исках да направя това, което тя очакваше, само че ненадейно. Това беше и най-трудното. Благодарение на момчетата и поддръжката им, се взех решение да го направя в самото предаване “, каза той.

Гледайте във видеото какво още имат да кажат Явор и Вики за емоциите в сантименталното риалити, за успеха и за непредвиденото любовно предложение.
 Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от
 edna Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР