Виктория и Георги бяха едни от най-младите участници в четвъртия

...
Виктория и Георги бяха едни от най-младите участници в четвъртия
Коментари Харесай

Вики и Георги след Един за друг: Следващата ни цел е голямо и сплотено семейство

Виктория и Георги бяха едни от най-младите участници в четвъртия сезон на най-романтичното риалити " Един за различен ". Те минаха през значително тествания и се изправиха пред страховете си, само че всичко това си заслужаваше, тъй като осъзнаха колко са мощни дружно. Истински шанс е да откриеш любовта на живота си в толкоз ранна възраст и да я съхраниш. След предаването Вики и Георги гледат разгорещено напред към прелестните неща, които ги чакат. Ето какво споделиха те за Edna.bg по отношение на научените уроци в " Един за различен " и общите им фантазии след предаването: 

Научихте ли нещо ново за връзката си от присъединяване ви в „ Един за различен “ и в случай че да, какво е то?

Това, което научихме за връзката си е, че тя е вързана крепко на възел, а не на панделка, чийто край елементарно може да бъде издърпан. Всеки от нас имаше опцията да се огледа в профил и самичък да направи заключения за себе си, какво още би дал за нашите връзки, тъй че бъдат още по съвършени и хармонични.

Чувствате ли се изменени след предаването?

Не, усещаме се по сплотени и по-пълноценни, по-заредени поради обичта, другарството и съпричастността към нас на всички двойки в къщата, както и екипа на предаването.

 един за различен Красена Ангелова/NOVA

Какво ви липсваше най-вече от външния свят във " Вилата на любовта "?

Не бихме споделили, че нещо ни е липсвало. Нищо ценно не сме изгубили, с цел да ни липсва. Знаем, че обичаните ни хора ни гледат с интерес и неспокойствие, стискат палци и ни изпращат положителна сила. Може би ни липсваше радостта и безрезервната обич, която нашето куче Моли ни дава.

Кои са трите качества, които цените най-вече един в различен?

Той: Тук към този момент в тази персонално наша ранглиста, бихме сложили думата честност, тъй като нашата връзка е 8-годишна и в никакъв случай досега не е била поставяна даже и на малко подозрение по отношение на намесата на трети човек. Друго, което оценявам у Вики, е възприятието ѝ за правдивост. Също по този начин тя е доста виновен и порядъчен човек, огромен естет с нюх към красивото.

Тя: Най-много оценявам загрижеността му към мен и това, че постоянно слага мен преди всичко.

 един за различен Красена Ангелова/NOVA

Коя е идната ви огромна фантазия, към която се стремите?

Голямо, сплотено семейство, несъмнено! Както и доста пътешествия!

Какво ви прави „ един за различен “?

Това, че мисълта на всеки един от нас за другия в никакъв случай не изчезва от съзнанието ни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР