Виктория Георгиева - VICTORIA представи своя коледен кавър - Come

...
Виктория Георгиева - VICTORIA представи своя коледен кавър - Come
Коментари Харесай

Певицата VICTORIA с коледен кавър в подкрепа за осиновяване на бездомни животни

Виктория Георгиева - VICTORIA показа своя коледен кавър - " Come Out And Play ". Новият клип на надарената певица, която ще показа България на Евровизия 2020, е отдаден на идеята за осиновяване на бездомни животни. Във видеото Виктория е заобиколена от кучета, които към този момент са намерили дом с нови и любящи стопани.

 VICTORIA, певица: Много обичам моите животни - имам пет кучета, два заека и един папагал. Всички мои кучета са осиновени и това е идея доста близка до сърцето ми. С този план желая да привлека вниманието към проблемите с бездомните животни, както и да благодаря на всички невероятни хора, които отделят от времето си, с цел да оказват помощ на бездомни кучета и котки да си намерят своя нов дом.
Едно от кучетата на VICTORIA е осиновено от приюта на Animal Rescue Sofia. Организацията работи в единствения частен подслон за кучета в София и е намерила нови домове на над 8000 животни. Всяка година, хиляди бездомни кучета и котки получават помощ и любов в Animal Rescue Sofia. Организацията разчита единствено на помощ от страна на частни донори.
Надя Станчева, Animal Rescue Sofia: Виктория е същински другар на нашата организация и човек с огромно сърце. Тя сама се свърза с нас, с цел да ни предложи помощ и ние високо оценяваме този жест! Вярваме, че когато младите и надарените дават подобен образец, бъдещето ще е по-добро. Надяваме се, че с помощта ѝ ще намерим доста нови съидейници. Повече за това по какъв начин можете да помогнете на нашата идея можете да разберете на уеб страницата ни arsofia.com.
Клипът на " Come Out And Play " е продуциран от Ligna Studios и Four Elementz. Режисьор на видеото е Виктория Караколева, а оператор е Росен Савков. Оригиналът на песента е дело на Били Айлиш и Финиъс О`Конъл.

VICTORIA е от Варна. Участвала е в четвъртото издание на шоуто за гении X Factor България, където доближава до топ 5. След това стартира независима кариера и издава няколко независими песни като част от музикалната компания Monte Music.

От пролетта на 2018г. е самостоятелен актьор и издава два сингъла - “Странни времена ” и “I WannaKnow ”, като вторият е продуциран в Лос Анджелис с екипа работил със Зейн (ZAYN) и други одобрени актьори на международния музикален пазар. Същият план е определен измежду 500-те претенденти на испанския фестивал “MelbossOpen ” в Мадрид. Това я прави първият източноевропейски актьор на такова влиятелно събитие.

През лятото на 2018 година приключва летния курс на университета Бъркли във Валенсия. През ноември 2019 година е определена да показва България на Евровизия 2020 в Ротердам. Песента ѝ ще бъде показана при започване на март.
 VICTORIA ще показа България на Евровизия 2020 VICTORIA ще показа България на Евровизия 2020
Виктория Георгиевa - VICTORIA ще бъде българският представител на Евровизия 2020. Младата певица ще бъде 13-ят български участник в конкуренцията. Това...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР