Виктория Георгиева, скрита под маската на Госпожицата, е победителят в

...
Виктория Георгиева, скрита под маската на Госпожицата, е победителят в
Коментари Харесай

Виктория Георгиева спечели битката в Маскираният певец |

Виктория Георгиева, скрита под маската на Госпожицата, е спечелилият в " Маскираният артист " по Нова тв. Тя съумя да резервира тайната и остана неразпознаваема до самия край. Това е и първият воин в историята на предаването, който няма загуба в музикалните дуели през целия сезон.

„ Много съм разчувствана. Благодаря на всички за поддръжката, както и на целия екип. За мен това беше едно необикновено прекарване и едно от най-хубавите неща, които ми се случиха тази година. Благодаря за шанса да изживея тази фантазия “, сподели Виктория Георгиева, чиято звезда изгря на сцената на музикалния формат Х Factor, а тази година бе и българският представител на интернационалния песенен конкурс Евровизия.

Почетното второ място зае закачливият Гъбарко, в чийто облик ловко се превъплъти младата певицата Крисия, а на трета позиция се оказа поп артистът Миро, под атрактивния костюм на Носорогът.

„ Много се веселя да бъда тук и доста съм разчувствана. Всички са страхотни, а за публиката нямам думи! Обичам ви! “, съобщи Крисия.

Единствено Миро бе разпознат единомислещо.

„ Колко е хубаво да ви видя с същинските си очи. Това е едно от най-хубавите прекарвания, които имам. Благодаря на всички. Страхотен каст този сезон. Аплодисменти за нашите водещи и за целия екип “, сподели Миро.

Гъбарко, Носорогът и Госпожицата изпяха по две песни в битката за гласовете на феновете, а по-късно подвигнаха публиката на крайници с общо осъществяване на шлагера на Majestic и Bonnie M – “Rasputin ”. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР