Виктория Георгиева е българският представител на Евровизия 2020. След само

...
Виктория Георгиева е българският представител на Евровизия 2020. След само
Коментари Харесай

Виктория Георгиева е българският представител на Евровизия 2020

Виктория Георгиева е българският представител на Евровизия 2020. След единствено година спиране България се връща на огромната сцена.

41 страни ще премерят музикални сили на Евровизия 2020. България се завръща със поръчка да се бори за успеха. След като на два пъти страната ни беше единствено на крачка от нея, в този момент всички упования са ориентирани към Виктория Георгиева.

Българска национална телевизия залага на публично-частното партньорство за реализацията на плана, който постоянно се трансформира в национална идея.
,,Мелодията обземаше всеки мой момент. Пеех, с цел да хвърча със себе си "
Живот в тактове и темп - полетът на Виктория към огромната сцена на Евровизия стартира.

Виктория Георгиева - българският представител в Евровизия: Чувствам се подготвена. Даже по-готова не съм и била. Предстои да пишем песни, да избираме, няма да е елементарно въобще и това ми е доста ясно, само че пък нямам самообладание да работя. Много ми се работи.
А работата е екипна - на Българска национална телевизия и Лигна груп.

Емил Кошлуков - общоприет шеф на Българска национална телевизия: Не можем да разчитаме единствено на дотации, би трябвало да търсим сътрудници, източници на финансиране за такива неща, които са значими за България. Екипът, който е събран, с цел да осигурим сполучливо присъединяване е на международно равнище. А Българска национална телевизия има дълго присъединяване и познания, опит в Евровизия. Ако съвместим всички тези качества, би трябвало да е рецепта за триумф. Геновева Христова - Лигна груп: На България - на нас ни трябват нови начинания, в които ние можем да побеждаваме. А Евровизия е конкурс, в който България печели. България беше втора, България беше четвърта и това, че не участвахме, в действителност нас ни чакат да се завърнем и ние в действителност се радваме, че можем да се завърнем и стискайте палци да се представим оптимално най-добре.
Те са работили с Пусикет Долс, Роби Уилямс, Бионсе, Бритни Спиърс. От продуцентска компания - Остерио също подава ръка на Българска национална телевизия в името на идеята - Евровизия.
Джон Сондърсън - продуцентска компания Остерио: Ние имаме огромен опит и доста се вълнуваме да създадем ария за Виктория.Хауърд Мърфи - изпълнителен шеф на продуцентска комания Остерио: С верния избор на ария за евровизия, имам вяра че имаме възможностите за доста положително показване на състезанието. Виктория: Искам света да чуе за нас.,,Аз съм Виктория и ще показва България на Евровизия 2020г. в Ротердам. ``
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР