Виктория Боня - бившата изгора на нашия Григор Димитров, чиято

...
Виктория Боня - бившата изгора на нашия Григор Димитров, чиято
Коментари Харесай

Бивша на Гришо се заля с алкохол и се самозапали в апартамента си ВИДЕО 18+

Виктория Боня - някогашната възлюбена на нашия Григор Димитров, чиято връзка беше къса, шокира многочислените си почитатели. От няколко години телевизионната водеща е почитател на рискови духовни практики. 44-годишната Виктория се подлага на пречистващи обреди с перуански шаман и пие запарка от халюциногенен кактус, който сякаш просветлява мозъка.

Онзи ден моделът даде обещание да покаже онлайн в обществените мрежи церемонията по пиянство на напитка, която е неразрешена в Русия. И в този момент, съгласно клиентите, тя е отишла прекомерно надалеч. Боня разгласява видео, показващо процеса на филтриране с огън.



Виктория се покри с чаршаф в жилището си и се заля с алкохол

Виктория извърши рискова процедура тъкмо в жилището си. Тв водещата се покри с чаршаф, заля се с алкохол и се самозапали. Пламъкът мигновено обхвана плата. Според Боня в този миг тя е почувствала изключително прояснение, нейната карма, харизма и сила са се изчистили. Моделът повтори ужасяващия опит два пъти: първо седнала, след това легнала.

Абонатите на Боня не оцениха този чудноват акт, защото сходни операции с огън са извънредно рискови и могат да завършат с крах, написа КП. Феновете са сигурни: Виктория би трябвало да спре да употребява запарка от халюциногенен кактус и да намерения за щерка си, която заради екзотичните опити на майка си може да остане сираче. В коментарите потребителите молят модела да спре и да не се подиграва със здравето си.


Тогава тв водещата подпали чаршафа, който я покриваше

Припомняме, предходната година странната привързаност на Боня към шаманските ритуали беше осмивана от телевизионната водеща Ксения Собчак. Тогава Виктория съобщи, че по време на церемонията е яла кактус и по-късно е придобила лекост в цялото си тяло. В идващия брой на програмата " Внимание ", вести, Собчак напомни, че кактусът Сан Педро, който моделът яде, съдържа халюциногенни субстанции.

" Боня яде кактус и отслабва пред очите си, само че не бързайте да изпразвате саксиите - няма да намерите вярното растение! Това е халюциногенно растение, което е неразрешено в множеството страни, в това число Русия. Но Вика не се тормози и дава обещание да издаде книга за опита си с кактуса ", иронизира Ксения.

Собчак загатна, че Боня изпитва лекост само заради резултата, създаден от неразрешените субстанции.


Виктория Боня се самозапали

По-рано певицата Сати Казанова сподели, че счита заниманието на Виктория Бони за пристрастяване.

„ Ако човек е употребявал нещо 10 години, това към този момент е наркотична взаимозависимост. Не имам вяра, че посредством потребление на каквото и да е вещество човек в действителност може да реализира прояснение, себеосъзнаване и още повече богоосъзнаване, счита Казанова. - Всичко е дрога. Някой ще каже: „ Това е духът на Земята… “ Боня може да спори с мен, апелирам. Но аз имам познания, които тя няма “, сподели Сати.

Казанова предизвестява, че използването на съмнителни медикаменти може да има съществени последствия за душeвността. Певицата даде за образец свои другари, които са се зарибили с сходни медикаменти.

„ Да седите години наред и да смятате това за достижение, не е почтено, това не е достижение. Освен това е доста рисково. Знаем случаи, когато по-късно хората имат съществени психологични отклонения. Имам другари от Санкт Петербург, които са останали без паспорти в Перу или Мексико. Те са изгубили покрива си. Тези младежи са в заплаха. Не знам дали са открити. По някаква причина тези истории не се описват “, споделя Сати.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР