Виктория Бекъм вече не е просто съпругата на Бекъм“ или

...
Виктория Бекъм вече не е просто съпругата на Бекъм“ или
Коментари Харесай

Виктория Бекъм дебютира с ревю на Парижката седмица на модата

Виктория Бекъм към този момент не е просто „ брачната половинка на Бекъм “ или една от „ Спайс гърлс “, оповестява Агенция Франс Прес, съобщи Българска телеграфна агенция. Бившата певица сътвори стилната си марка през 2008 година и в този момент дефилира на Парижката седмица на модата.

Дизайнерката е на 48 години, има 30 млн. почитатели в Инстаграм и в петък марката ѝ дефилира за първи път на Седмицата на модата в Париж. Преди това Виктория Бекъм взе присъединяване на стилните седмици в Ню Йорк и Лондон.

Victoria Beckham Debut Fashion Show di Paris

— tempo.co (@tempodotco)

Тя е подготвена да заеме мястото си измежду огромните дизайнери, споделя Ралф Толедано, президент на административния съвет в компанията на Бекъм и някогашен президент на федерацията за висша мода. Опитът от стилните седмици в Ню Йорк и Лондон значи, че даден дизайнер има своето комерсиално значение. Участието в Париж обаче е обвързвано с същинската креативна еднаквост съгласно Бенжамен Сименое, професор във френския институт за мода.

През лятото Виктория Бекъм показа пред издание на „ Монд “, че в Париж се усеща като „ дребна риба, попаднала в океан “. Тя сподели, че мечтае да доближи равнището на френския дизайнер Жакмюс.

Дрехите, които основава Виктория Бекъм, са отражение на многоликия ѝ имидж. Тя е дейна жена, елегантна и секси, стилна по английски, споделя Ралф Толедано. За някои консуматори Виктория Бекъм е ролеви модел за майка, за други е сполучлива бизнес дама, само че също актьор, стилист, известна персона, инфлуенсър. Тя има доста лица.

Минироклите и безпределно високите токчета от края на 2000-те години еволюираха с времето. Днес потребителите се двоумят в избора си сред „ Виктория Бекъм “, „ Клое “ или „ Селин “. „ Това несъмнено е занимателно, защото хората я виждат малко като момиче от „ Спайс гърлс “, малко като брачната половинка на прочут мъж и не толкоз като човек с извънредно истинска визия “, споделя Бенжамен Сименое.

Според Ана Уинтур, „ папесата на модата “, Бекъм в никакъв случай не би трябвало да бъде подценявана.

The 48-year-old Brit joins 104 labels in the official line-up for the pret-a-porter spring-summer shows in Paris, the most commercially important week of the fashion calendar.
— Prothom Alo (@ProthomAlo)

Въпреки тази поддръжка обаче, към този момент марката няма доста мотиви за бенефис. Ситуацията е напът да се промени. Бекъм потърси съдействие с някои значими фигури в модата – като Ралф Толедано и Мари Льоблан дьо Рени, която е управлявала продажбите в парижкия магазин „ Прентам “.

Двете линии на сбирката прет-а-порте, което показва „ Виктория Бекъм “, се нареждат по нов метод. Дрехите, аксесоарите и козметиката се развиват сходно на “VB Body ”. Това е линия засутиени, ластични рокли и трикотаж. Финансово сме надалеч от мечтаното равнище, само че упованията са за стабилизиране през 2022 година, споделя Ралф Толедано.

Марката е фокусирана върху развиването. Всичко друго ще пристигна последователно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР